reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dziewczyny, a nam się wózek rozleciał, a dokładnie przednie koło, a dokładniej poszło nam łożysko !! Ależ jestem zła, ciepły weekend a my bez wózka. No i użytkujemy go dopiero 2 miesiące. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Też jestem ciekawa co to za wózek...magda19lenka miała chyba x-landera jak ja...hmmmm nie pamietam, ale u mnie wózek sprawuje się b. dobrze

Jak piszecie o wózka to zapomniałam wam powiedzieć że mam drugi wózek a mianowicie Roan Marita i w porównaniu z chicco jest rewelacyjny i do póki mała jeździ w gondoli nie zamienię go na żaden inny:tak: :-)mercedes w klasie wózków

My chrzcimy za tydzień, sukienkę już mam- kupiłam na allegro używaną. Nie jest to typowy strój do chrztu, bo nie podobają mi się falbaniaste wielkie suknie, kupiłam delikatną białą sukieneczkę.Balerinki też już mam, szatka i świeca zamówiona- jutro odbieram. Na szatce będą jej imiona i data chrztu.
Poniżej zdjęcia: sukienki, balerinek- w rzeczywistości na zew. są bielusieńkie i komplet szatka i świeca: na szatce będzie napisane złotymi "pisanymi" literkami Lena Weronika, chrzest święty 14.06.2009

Załączniki

• oh2518_allegro%2013.jpg
    oh2518_allegro%2013.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 30
  • 653695415.jpg
    653695415.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 29
  • dsc057521vb9.jpg
    dsc057521vb9.jpg
    75,1 KB · Wyświetleń: 30
nik_a - prześliczna sukieneczka i balerinki :)))))
Jaś też ma na szatce swoje imiona wyszyte - ciocia wyszyła:-)
ale to już było dawno...Jaś miał 4 tygodnie

kurcze fajnie, że się zastanawiacie nad róznymi zabawkami... u nas na razie pierwsze sygnały zainteresowania karuzelką, i lusterko jest git. ostatnio zareagowała na grzechotke pluszową, innych zabawek nie widzi. najlepsza i tak mamusia...

reklama
no tak Justyna, ale u takch małych dzieci to się zmienia z dnia na dzień. Jaś też nie interesował się niczym poza karuzelą, a 2 tyg temu z dnia na dzień zaczął interesować się wszystkimi zabawkami, jakie mu pokazałam. teraz najfajniej gada z takim plastikowym kotkiem - jak tylko mu pokażę tego kotka to zaczyna gapić się na niego i gadać - a gu, a gugu, grr, giii giii, ajejku i takie tam. Śmieszny jest :-)

Do góry