reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

A my kupilismy Miśkowi na dzień dziecka taka huśtwake:

FISHER PRICE HUŚTAWKA USPOKAJAJACA RAINFOREST (644335787) - Aukcje internetowe Allegro

Droga jak nie wiem co, ale mam nadzieję, że Juniorowi się spodoba...a i mamusia będzie miała więcej czasu i rece nie będą tak boalły...moje dziecko "skumało" jak fajnie jest beyc noszone na rączkach :sorry: a przy jego wadze 6500g!!!! (tak tak też byłam w szoku:szok:) noszenie na rączkach jest naprawde męczące....

mam nadzieje ze hustawka dzis przyjdzie bo juz sie doczekac nie moge

reklama
ATsonia tez mam taka hustawke tylko ze inny model (na szczescie Amelka dostala w prezencie od cioci i wujka bo ta nasza to wogole 650 zl kosztuje:szok:) Na pocztku mala mogla w niej siedziec prawie caly czas i nie zawsze musiala sie bujac (wystarczylo ze melodyjka i karuzelka chodzily) a ostatnio cos strajkuje:eek: co ja wkladam to ryk:confused2: jedynie jak chcem zeby dluzej pospala w dzien to na spiaco ja wkladam i wlanczam zeby troche ja pobujalo (bo w lozeczku to 15min i koniec spania:baffled:) a w tym to czasem ze 2 i pol h pospi:-)

Moje maleństwo-mam nadzieje ze Misiek polubi huśtawke bo szkoda by bylo kasy...a jak nie polubi to i tak polubi juz ja sie o to postaram :confused2:

Przyszła paczka, "super mama" złożyła huśtawkę i .....dziecko przeszczęśliwe, Szymon nie patrzy on się GAPI na zabaweczki, słucha melodyjek i bujanie tez mu się najwyraźniej podoba-STRZAŁ W 10!!! :-)

Uff nadrabiam watki po calym dniu nieobecnosci na kompie:tak:

Magdalenka-mam dokladnie taki sam mixer zelmera jak ty,juz sie zgadywalysmy kiedys na ten temat na tym watku,pamietasz?:-DDostalismy go jako prezent slubny i przy robieniu ciast i koktaili jest niezawodny.Mam nadzieje ze do zupek,jarzynek miksowanych i owocowych deserkow tez sie sprawdzi.
Pamiętam, pamiętam. :tak::tak: ale nie omieszkałam się znowu pochwalić :-D:-D
Mi się też wydaje, że później te zmiksowane jedzonko to łyżeczką z miseczki;-)

Atsonia super ta huśtawka oby się dobrze sprawowała i Szymonek był zadowolony, szkoda, że taka droga i mieszkam w kawalerce:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

magda19lenka- droga, droga...ale nie mogłam sie powstrzymać, 100 razy bardziej wolę kupić coś suuuper Szymonowi niż sobie, poza tym to jego pierwszy Dzień Dziecka.....no i fakt, sporo miejsca zajmuje, w jego pokoiku by sie zmieściła ale już by się przejsc nie dało, więc stoi u nas w pokoju, przynajmniej mam na niego oko jak oglądam tv albo piszę na BB :-)

ATsonia , ja mam tez ta chustawke tylko rózowa i z takim baldachimem na około ale powiem Ci ze moja Marysia za bardzo za nia nie przepada.Lezy w niej codziennie trochę ale denerwuje sie jak właczam jej bujanie .

magda19lenka- droga, droga...ale nie mogłam sie powstrzymać, 100 razy bardziej wolę kupić coś suuuper Szymonowi niż sobie, poza tym to jego pierwszy Dzień Dziecka.....no i fakt, sporo miejsca zajmuje, w jego pokoiku by sie zmieściła ale już by się przejsc nie dało, więc stoi u nas w pokoju, przynajmniej mam na niego oko jak oglądam tv albo piszę na BB :-)
hehhe ja tak samo mam w duzym pokoju zawsze jest na oku:-D

reklama
Mi się bardzo podobają huśtawki dla dzieci, i pewnie kupiła bym taką Małej ale niestety zajmują strasznie dużo miejsca, i gdybym rozstawiła ją w pokoju to nie było by jak przejść .... :-:)-(

Do góry