reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

my z naszego urbana tez jestesm mega zadowoleni...lekki nie jest ale w terenie sie spradza..jezdził juz po piachu i błocie i pchałam jedną reka...skłąda sie tez niezle

za to nie jestem do konca przekonana czy bede do niego kupowac spacerówke-brat meza ma i jakos mi sie nie podoba-przynajmniej na lato jest za bardzo zabudowana i mały sie w niej gotuje...tak wiec na zime nam sie pewnie sprawdzi ale na nastepne lato juz obcykalismy spacerówke maclarena...lekka parasolka, skłąda sie jedna reka wiec bedzie ok

reklama
Ja mam emmaljunge i teutonie .Na codzien jezdze emmaljunga a teutonia jak gdzies wyjezdzamy i jak dla mnie to emmaaaljunga jest najlepszym wózkiem jest naprwde super.

my mamy x lander 4 kołowy ze skretnymi kołami. model XA, ogólnie jestesmy zadowoleni, fajnie sie prowadzi, tylko ze gondola ma ok80 cm a Nania jest długa i rzeczywiscie jak skonczy 4 miesiace czyli od lipca pewnie bedzie jeździc w spacerówce, dobrze ze choc spacerówka rozkłada sie na płasko i jest lato bo tak to lipa.
ATSonia - Ty chyba tez masz taki wózeczek i dosc duzego chłopczyka, myslisz ze jak długo pojeździ w gondoli???

Moja gondola też gdzieś tyle ma ale mi to na rękę, bo i tak na lato chciałam już spacerówkę założyć :-)
Ja jak już wspomniałam jestem z wózka zadowolona, szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie manewrowania ciężkim czterokołowcem - szczególnie w supermarkecie, wyjściu z klatki itp. Często też jeżdzę z Adą autem wtedy na stalaż przypinam fotelik i już smigam po sklepach, tak jak dziś (kupiłam sobie to dzanko na komunię) :-) Wózek łatwo się składa i jeszcze łatwiej rozkłada, Ci co mają buzzy wiedzą o czy mówię. Mogę też sama zapakować do bagażnika.

Kitki- tak, tak my tez mamy z landera jest superaśny :) jeszcze ani razu na niego nie zaklęłam a chciałam zaznaczyć ze każdego dnia jesteśmy na spacerku-nawet w desz ( na szcescie mamy pokrowiec)

jesłi mój Szymon bedzie rósł w takim tempie :dry: to nie wiem jak to będzie...mam nadzieję, że nie wyrośnie z gondoli dopóki nie będzie ładnie siedział i bedziemy mogli go transportować w spacerówce...do jesieni WYTRZYMAMY :-D

Dziewczęta a mam pytanie o staniczniki do karmienia, jakie polecacie, może jakieś konkretne macie, a ja nie to usztywniane, czy nie?
muszę zakupić a chciałabym być z nich zadowolona :)

my z obu wózków jesteśmy bardzo zadowoleni emma super czołg po polach sunie niesamowicie... a stokuś w autku na spacerki po parkach i jak do rodziców jedziemy... jest niesamowicie zwrotny super się go prowadzi-tragicznie podbija ale za to można go fajnie wciągać po schodach więc coś kosztem czegoś... leżaczek mamy z chicco i tez sobie chwalimy.. smoczki TT innych Lusia nie akceptuje-sa za małe

Dziewczęta a mam pytanie o staniczniki do karmienia, jakie polecacie, może jakieś konkretne macie, a ja nie to usztywniane, czy nie?
muszę zakupić a chciałabym być z nich zadowolona :)

Jedyny jaki mogę z czystym sercem polecić to H&M ale mały wybór w rozmiarówce :-( Ślicznie trzyma, oddycha, jest estetyczny, nie usztywniany ale pięknie skrojony - elegancko podtrzymuje całą "stołówkę" Dominika :-)Sama radość... ale mam tylko jeden i był dobry w ciąży teraz jest przymały nieco:-p O innych szkoda gadać bo znane firmy nie produkują mojego rozmiaru z tych dla karmiących (70 DD) :wściekła/y: A w bawełniakach tych najzwyklejszych biust prezentuje się nieciekawie pomimo że udało mi się upolować swój rozmiar...

Więc dołączam się do prośby... jakie polecacie? Może która też ma podobny problem że ma nietypowy rozmiar?

Ostatnia edycja:
reklama
Firehead az musze zajrzeć do H&M i zobaczyc co to za biustonosze.
Ja mam z kolei duży biust bo 90 D albo nawet, wiec też łatwo dużego biustonosza nie jest kupić, nawet w bawełnianych.
Do tej pory korzystałam z Naturany oraz z Alles-zdecydowanie jak cienkie to Alles bo Naturana dla mnie jakaś dziwna jest i nie trzyma odpowiednio biustu, bynajmniej gorzej niż ten z Alles najzwyklejszy.
Nie wiem jak wyglądają te ładniejsze zdobione z Alles, chciałam spróbować ale wolałabym zobaczyć najpierw na żywo jak to wyglada i czy lepsze od zwykłego białego Alles.

Do góry