reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

My mamy taka jakas zwykla mate nie ma za duzo zabawek ale jak ktos juz pisal zawsze mozna dowiesic;-) jest kolorowa i duza wiec wydaje mi sie ze jak na potrzeby takich maluchow jest wystarczajaca:-p Pozatym Amelka lezala na niej tylko 2-3 razy:-) jak narazie interesuje ja karuzelka w lozeczku i hustawka wiec niezawracam jej glowy mata:tak: przyjdzie na to czas jak te zabawki jej sie znudza to wyciagne mate:-D

reklama
My mamy matę canpol i jestem z niej zadowolona, zabaweczki są zdejmowane więc mogę pokazywać je malutkiej przed oczkami, jak pokazuję jej lusterko to patrzy z zaciekawieniem :tak: umie na niej leżeć około 40 minut tylko głużąc i uśmiechając się. Oprócz tego jak otwiera rączkę to daję jej do potrzymania grzechotkę taką akurat dopasowaną do jej rączki malutkiej i jak ruszam grzechotkami na macie to ona zaczyna ruszać grzechotką :-D może wstawie filmik na wątku zamkniętym jak się naucze jak :-D bo jakiś czas temu sobie to nagrałam :-).

a ja w końcu przełamałam się do chusty. rewelacja. nosze drugi dzień a mała jest dużo spokojniejsza. no i moge coś zrobić w domu:-D

avanti też zastanawiam się nad tą matą. daj znać czy warto ją kupic

Ostatnia edycja:
Julita dostala dzis od nas wanienke-taka duza na 100 cm dluga:-D Normalnie zmiescily sie by w nia chyba ze 2 Julitki:-DUznalismy ze warto kupic taka spora bo na siedzaco to spokojnie i 3 letnie dziecko w nia wejdzie wiec mialaby latem "basenik" do pluskania na dzialce lub u tesciow.Przypomina mi to moje dziecinstwo-mnie i bratu albo rodzice dmuchali taki basenik albo u babci na wsi kapieli zazywalismy w takiej duzej metalowej balii:-D:tak:To byly czasy ...

Julita dostala dzis od nas wanienke-taka duza na 100 cm dluga:-D Normalnie zmiescily sie by w nia chyba ze 2 Julitki:-DUznalismy ze warto kupic taka spora bo na siedzaco to spokojnie i 3 letnie dziecko w nia wejdzie wiec mialaby latem "basenik" do pluskania na dzialce lub u tesciow.Przypomina mi to moje dziecinstwo-mnie i bratu albo rodzice dmuchali taki basenik albo u babci na wsi kapieli zazywalismy w takiej duzej metalowej balii:-D:tak:To byly czasy ...
W balii sie kapac latem to byla sama radosc:-D:-D:-D
u mnie w domu rodzinnym jest jeszcze taka-zachowala sie jedna:-D:-D:-D
bojego brata ciotecznego synek sie uwielbial w niej pluskac:-D

balia metalowa ma te zalete ze w metalu woda sie szybko nagrzewa od slonca,a w plastiku czy takim dmuchanym baseniku dluuugo pozostaje chlodna:tak:

Ja jako dziecko miałam taką dużą wanienkę niebieską, mama myślała, że Jaśko też się w niej będzie kąpał, ale dostaliśmy od znajomych w prezencie mniejszą :tak:
Ale jak z niej wyrośnie przyniesiemy od mamy tamtą :-)

reklama
mamuski a jak sprawdzaja sie wozeczki ?? bo ja jestem bardzo zadowolona z quinny buzz 4 jest lekki dobrze sie nim manewruje i nie trzeba sily aby go prowadzic no i zajmuje malo miejsca;-) ogolnie nie zaluje ze go kupilam chyba jeden z najlepszych moich zakupow:tak:

a jak wasze bryki?:-p

Do góry