reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
my mamy taką
MATA EDUKACYJNA TINY LOVE ŚWIAT MUZYKI NOWA !!! (626203998) - Aukcje internetowe Allegro
ale i tak mały na niej ryczy okropnie i nie chce się bawić-mam nadzieje że mu przejdzie.:baffled:a najbardziej na co zwraca uwage to szeleszczące elementy, klakson samochodu i wibrujący jeż. Grzechotki go nie interesuja. No i nasze dziecko jest bardzo "muzykalne" wiec lubi jak mu sie włacza tą muzyczke nawet jak lezy u mnie na rękach.

Madzik - dziecko dopiero od jakiegoś 3 miesiąca zinteresuje się "na poważnie" matą - będzie rozróżniało kolory, a nie jak teraz - tylko kilka i kontrastowe. Nie umie i tak na razie chwytać nic rączką, ani dłużej trzymać główki w leżeniu na brzuszku. Także nic się nie przejmuj że na razie nie interesuje się matą - jeszcze nie ta pora (Jesli piszą, że mata jest od urodzenia - to bzdura).

Madzik - dziecko dopiero od jakiegoś 3 miesiąca zinteresuje się "na poważnie" matą - będzie rozróżniało kolory, a nie jak teraz - tylko kilka i kontrastowe. Nie umie i tak na razie chwytać nic rączką, ani dłużej trzymać główki w leżeniu na brzuszku. Także nic się nie przejmuj że na razie nie interesuje się matą - jeszcze nie ta pora (Jesli piszą, że mata jest od urodzenia - to bzdura).

nie no to to wiem, ale wcześniej sie chociaż interesował kolorami a teraz nic... tylko sie go połozy i ryk:baffled: moze też dlatego że nie chce leżeć i nei lubi. A o brzuszku to nie wspominam bo od razu jest taki płacz ze tchu nie może złapać wiec go nie kłade bezpośrednio na czyms a lezy tylko na naszych klatkach..

a ja w końcu zdecydowałam się na Tini Love małpia wyspa ;-) mam nadzieję że Alankowi się spodoba i chętnie będzie się na niej bawił :tak::-D

My mamy taką bardziej zwykłą matę nie ma tylu zabawek ale to nie problem bo zawsze można doczepić mata jest p Nikusiu więc nie ma sensu kupować Mikołajowi nowej ale te wasze są naprawdę prześliczne.

Avanti my kupilismy ta mate fisher price za 99 zł (tylko ze my płacilismy ok 130:-() i ogólnie jest ok tylko ze wydaje sie mniejsza niz na obrazku - Nadia jest długa i boje sie ze niedługo przestanie sie na niej miescic. Wklejałam kiedys zdjecia na watku zamknietym małej na tej macie, mozesz zobaczyc jak wyglada to w rzeczywistosci :-)

reklama
Do góry