reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Nika dla porodówki gotuja napewno to co porodzie mozna jesc. U nas co innego dostawaly te po cc, te po sn i nawet te co maja cukrzyce.
A kubek, sztucce i talerzyk ja biore chociazby po to zeby sobie herbaty zrobic, czy zjesc cos co mi np mąż przyniesie:)
magmil, ja bym nie była taka pewna, po porodzie dostałam na kolację... smażoną kiełbasę :baffled: mąż zjadł, ja nie byłam w stanie tego przełknąć...

malenstwo...ja juz mam ubrane łozeczko...tylko ze ja nie zamierzam uzywac poscieli, na poczatku raczej myslałm o rozku....wiec w lozeczku mam załozony ochraniacz, przescieradło, i uprany i wyprasowany rozek....i kocyki
u mnie zupełnie tak samo, posciel mam schowaną w szufladzie pod łóżeczkiem w foli zapakowaną :-)

Moje Maleństwo

bardzo ładne łóżeczko zakupiłaś :-)

łóżeczko śliczne :-)
ja jeszcze pościeli nie ubrałam, żeby się nie kurzyła - wyprana czeka na dzidzię, ubiorę dopiero jak przyjadę ze szpitala

kurcze...nie znam tej firmy meblik...musze poszukac bo sliczne jest...co prawda łozeczko mam, ale mamy tez w planach drugie dziecko wiec kto wie....moze takie bedzie drugie łozeczko!

Maleństwo śliczne łóżeczko, potwierdzam www.meblik.pl to jest firma gdzie można kupić takie cacka, piękny mają wybór.:tak:

U nas łóżeczko już złożone, ale podobnie jak Ola skończę szykować je, jak Mała będzie już z nami, tzn. mama mi obecała dokończyć ;-), narazie mam tylko stelarz złożony i materac w folii jeszcze nierozpakowany w nim leży.:happy:

kasia...sprawdz materac....wiekszosc mam wyciagneła wczesniej zby sie wywietrzyły....moj miał chemiczny zapach któy minał dopiwero po o miesiacu! i wiem ze wiele mam wietrzyło, bo zapach jest okropny!

reklama
wiem ze sporo mam z forum wietrzyło...a moja bratówka tak nie mogła zniesc tego zapachu ze wyprała pokorwiec

Do góry