reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
heja

ja mam kaftaniki tylko na pierwszy tydzien pozniej bodziaki...jak juz odpadnie pepuszek....

co do diety w szpitalu to masakra hhahah nie wiem ktoja ustala no ale coz ja dzieji niej schudlam bardzo w szpitalu w sumie tylko wode pilam mineralna,
ale akurat szpitak w kotrym rodzilam cateringiem sie wyreczal...

No ja sie wkoncu dowiedzialam ze tutaj trzymaja w szpitalu jeden dzien gora dwa (jezeli nie ma oczywiscie problemow) no i nadal zastanawiam sie co wpakowac do tej torby:confused: wkoncu juz najwyzszy czas:tak: napewno dla malutkiej wezme: body, spiochy, czapeczki, skarpetki, jakis dresik (na wszelki),
pampersy, pieluchy tetrowe, kocyk, rozek, kosmetyki
a na wyjscie ubiore ja w body, dresik i dwu czesciowy kombinezonik no i oczywiscie grubsza czapeczka i skarpetki
a dla siebie: szlafrok koszula kosmetyki klapki reczniki podklady bielizna i cos na wyjscie
No i pewnie dopakuje jeszcze do tej torby wiele innych rzeczy.. tylko nie chce przesadzac bo jak zobacza mnie z ta torba to powiedza ze na wczasy przyjechalam:-D a mam nadzieje ze wiecej niz dwa dni tam nie bede;-)

malenstwo...ja juz mam ubrane łozeczko...tylko ze ja nie zamierzam uzywac poscieli, na poczatku raczej myslałm o rozku....wiec w lozeczku mam załozony ochraniacz, przescieradło, i uprany i wyprasowany rozek....i kocyki

Moja kołyska też już jest ubrana tylko baldachimu jeszcze niema,wszystko przykryłam wielkim przescieradłem żeby się nie kurzyło :tak:Ubrałam już troche czasu temu jak szłam do szpitala i nie wiedziałam czy wyjdę sama czy juz z córcią :-)

poczatek 9 m-ca 038.jpg

Wiec tak wyglada lozeczko dla mojej coreczki :happy:

(brakuje jeszcze karuzeli ale jeszcze troszke i bedzie;-))

reklama
Do góry