reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Atsonia zrobisz jak bedziesz chciala,ale nie zaluj sobie i kup z 1 taki stanik do karmienia.Przy obolalych brodawkach baaardzo pomaga taki mieciutki stanik z bawelny z odpinanymi "okienkami".Ja taki stanik nosze nawet w nocy(jest tak miekki jak druga skora) i dzieki odpinanym okienkom dostep do cyca jest latwy i szybki dla dzidzi:-)

reklama
Dziewczynom z większymi piersiami polecam ciągłe noszenia takiego stanika do karmienia nawet teraz pod koniec ciąży, skóra się bardzo obciąża jednak i rozciąga:-( Potem już może nie wrócić do swej dawnej formy.:-(
Ja bojąc się o moje cycyszki nosze taki delikatny do karmienia od 7 miesiąca ciąży, w dzień i w nocy. Mi biust jednak urósł do DD i dla mmnie to wielkieeee są..

ATsonia kochanego masz męża ;-) hi hi sam Ci torbę spakował :-). Ja mam wszystko kupione do torby, tylko torby jeszcze brak :-D. W razie czego to mam torbę która ma już kilka lat, więc tylko spakuje i jadę :-D. Ale mam nadzieję że zdarzę kupić nową. Wczoraj jechałam po torbę, kupiłam kilka innych rzeczy a o torbie przez to wszystko zapomniałam:confused:

tracy hogg jest naprawde przekonująca-ciekawa jestem czy uda mi sie przełozyc teorie na praktyke....

podobała mi sie tez ksiązka giny ford-vademecum szczescliwego dziecka...w sumie podobna, ale bardziej konkretna godzinowo i czynnosciowo...

małzon stwierdził ze wprowadzenie rytmu dobowego w zycie dziecka to w sumie nie moze byc az tak trudne jak przeczytał obie ksiazki-sam z własnej woli

Hmmm.. zaintrygowałyście mnie tymi książkami tracy hogg.. musze zerknąć co to takiego. Ja też jestem ogólnie zwolenniczką wprowadzania dziecku jak najwięcej rutynowych i rytmicznie powtarzających się czynności - konkretne godziny jedzenia, spania itp... - chyba, że źle zrozumiałam i to nie o to chodzi...:baffled:

dominika-dokłądnie o to chodzi....

tracy hogg-jezyk niemowlat i gina ford-vademecum szczesliwego dziecka....naprawde watro przeczytac

Skoro ta ksiazka taka fajna to chyb i ja ja nabede.Mniej wiecej znam juz pory karmienia u swojego dziecka ale moze da sie cos usprawnic co ulatwi zycie calej trojce.

reklama
Do góry