reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
u nas bedzie tak ze kosz bedzie stał w sypialni, a łozeczko w pokoju maluszka...

bedziemy poniekad trenowac na małym metode tracy hogg...czyli cały dzien u siebie w pokoju, a tylko spanie po ostatnim karmieniu u nas w sypialni...a rano znowu do pokoju....zobaczymy czy to zda egzamin
to jak ty cos bidulko w domu cos zrobisz jak bedziesz musiala z malym w pokoju siedziec....teraz to jeszcze pryszcz...ale jak podrosnie.....:) to bedzie pewnie caly czas na raczki chcial
a moze ty o spaniu tylko piszesz?

Marcóweczki, zakupiłam jakiś czas temu taki albumik dla mojej malutkiej. Na rynku jest spory wybór, ale oboje z mężem zdecydowaliśmy się na taki:

Myślę, że za jakiś czas fajnie będzie do niego wrócić. Albumik relacjonuje 1 rok życia dziecka :-)

Dla chłopców w kolorze niebieskim są.

Eve ja podobny miałam dla starszej córci, niestety po miesiącu zabrakło mi chęci i systematyczności by tam wszystko zapisywać. A takie miałam super postanowienie że będę choć raz zorganizowana, niestety na nic nie miałam czasu, na to też nie :sorry2:

to jak ty cos bidulko w domu cos zrobisz jak bedziesz musiala z malym w pokoju siedziec....teraz to jeszcze pryszcz...ale jak podrosnie.....:) to bedzie pewnie caly czas na raczki chcial
a moze ty o spaniu tylko piszesz?

chodziło mi o spanie w ciagu dnia i jakies tam czynnosci pielegnacyjne...wiadomo ze nie bede malucha cały dzien w jednym pokoju trzymac....

moja torba też kiepsko zapakowana :( ale za to mam mam wyprawkę dla dziecka przygotowaną, co prawda jest w szafie, ale zapakowana w torebki foliowe itp.
O kapciach pod prysznic zapomniała, a to takie oczywiste :( muszę kupić

W weekend się spakuję, coraz mnie czasu mi zostało. Jutro jestem ostatni dzień w pracy a od poniedziałku L4 :) jupi :)

He,he ;-) na szczęście mam fajna ekipę remontową, która jest bardzo wyrozumiała i robia wszystko za mnie bez mrugnięcia okiem....problem w tym, ze słono to kosztuje :-)

Ale damy rade....jakiś optymizm we mnie wstąpił :-D

A mnie M. spakowal tak "z grubsza"...jakby to miało cokolwiek przyspieszyć :-) bo on już sie nie moze doczekac syneczka ;-)

A mnie M. spakowal tak "z grubsza"...jakby to miało cokolwiek przyspieszyć :-) bo on już sie nie moze doczekac syneczka ;-)

kurcze faceci są nieźli :)
jak ja byłam w lesie i nie miałam nic kupionego i powiedziałam mojemu M. że jak dziecko nam się wcześniej zacznie rodzić to będzie jeździł po sklepach i sam kupował wyprawkę łącznie w wkładami poporodowymi to się przestraszył i już w najbliższy weekend byliśmy na zakupach :)

reklama
No, no!!! moj to jest taki kochany, ze sam mnie upomina co jeszcze powinnam kupić...:-)

a jak mu powiedziałam ze dam sobie radę bez specjalnego stanika do karmienia <żeby oszczedzić trochę kasy > TO TAK SIE OBURZYŁ -ZE ABSOLUTNIE NIE MA MOWY "TO NIE SĄ RZECZY NA KTÓRYCH BĘDZIEMY ÓSZCZĘDZAĆ'' słodki nie??? mam nadzieje ze tak mu juz zostanie :-D

Do góry