reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja rożek przeprasowałam od środka. A co do metek to ja niektóre wypruwam - te większe i sztywniejsze przy szyi.

reklama
Moje maleństwo, ja jeszcze rożka nie prałam, ale wiem, że nie będę go prasować. Jakoś mi się to nie widzi, żeby go prasować, ale dziewczyny chyba prasowały ....

A ja się zastanawiam, czy pod kaftanik i śpioszki trzeba jeszcze zakładać body? Bo myślałam, że body to raczej pod pajacyk...

Dziewczyny, jako że ja kupiłam kombinezonik, to najprawdopodobniej w marcu i kwietniu będzie już porządna wiosna:-D Ja tak zawsze mam, ze na odwrót trafiam z pogodą. Jakbym nei kupiła, to pewnie byloby zimno:tak: Tak wiec nastawiam sie, ze bedzie cieplo, a kombinezon pewnie poczeka na drugiego dzieciaczka:-)

Miotlica, myślę ze jak założysz kaftanik i śpiochy to starczy. Możesz zamiast kaftanika założyc body z długim rekawem. A pod pajacyk ja dawalam body z krotkim rękawem.

miotlica, pomsłowy Twó mąż ;-)
co do maści - ja używałam bepanthen krem i byłam zadowolona... mimo że problemy z kamieniem trwały ok. 4 tygodni :baffled:

Dziewczyny, jako że ja kupiłam kombinezonik, to najprawdopodobniej w marcu i kwietniu będzie już porządna wiosna:-D Ja tak zawsze mam, ze na odwrót trafiam z pogodą. Jakbym nei kupiła, to pewnie byloby zimno:tak: Tak wiec nastawiam sie, ze bedzie cieplo, a kombinezon pewnie poczeka na drugiego dzieciaczka:-)

nie jestem pewna, ale wg mnie w marcu - kwietniu będzie można jeszcze ubierać maleństwo w kombinezon. chociaż zobaczymy jeszcze jaka ta wiosna będzie :)

ja rozki wyprałam i wyprasowałam-tylko prałam je na najkrótszym programie do delikatnych tkanin...i nic sie z nimi nie stało

w sobote w 5-10-15 kupiłam dla bratanka kombinezonik-sa mega przeceny i zamiast 130 zł zapłacilismy 32 zł!!! dla naszego malucha nie kupowałam bo juz mam, ale mysle ze nawet jakby dzidzol miał 3 razy załozyc kombinezon w tym roku to 32 zł to nie az taki wydatek a zawsze jest szansa ze drugi dzidzius załozy....poza tym zauwazłam ze rozmiary kombinezonów sa wieksze niz reszty ubranek wiec nawer 56 vzy 62 starczy na wiele dłuzej niz nam sie wydaje....

i jeszcze jedno-te kombinezony nie sa az takie mega grube-ale sa w jednym kawałku-i zawsze mniejsza szansa ze powieje gdzies po pleckach czy karku....tak mi sie wydaje...

reklama
Ja Wam powiem, że ja wszystko co będzie mi potrzebne w szpitalu i do wyjścia spakowałam w torbę, bo dzięki temu będę spokojniejsza, no i ewentualnie nie będę miała się za co na męża złościć:)

Do góry