reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Nefka ja mieszkam w zdrojach ,niedaleko szpitala i dwoje dzieci tam rodziłam.Wtedy byłam zadowolona ale teraz chce zzo a tam jest problem.Niby dają ale jak co do czego przychodzi to nie dają.Zależy jak sie trafi ale najczęściej jest problem.Starałam się na wszelkie sposoby załatwić zzo ale ciężko ,nie ma pewności ża dadzą.

reklama
wiem że w zdrojach ciężko o zzo trochę mnie to martwi ale "boje" się innego szpitala.. miałam rodzić w Policach bo w sumie mam najbliżej ale zamknęli oddział bo remont :crazy:

u mnie w szpitalu na stronie nic nie napisane, aby pieluszki brać, ale wszystko inne wymienione. wiec nie wiem, będę musiała zadzwonić do położnej, ale raczej nie chciałam brać za dużo, tak jak dziewczyny napisały jakby co to mąż dowiezie :)

Moje Drogie, zaczęłam robić pranie dla małej. Powiedzcie mi proszę w jakiej temp. powinnam prać pieluszki flanelowe?
czy powinnam wszystko później prasować?

Caroline ja flanelowych nie mam ale tetrowe pralam w 40stop.i mysle ze flanelowe tez mozesz nastawic na 40stp.
my tu wszystkie wszystko prasowalysmy

reklama
Do góry