reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

no to teraz pękniecie ze smiechu!

wiecie co moj kochany małżon kupił dla naszego synka?
prezent tzn przyszłosciowy-wczoraj zadzwonił do mnie o tak mi powiedział

no wiec ja przez 3 godziny głowkowałam co to takiego-obstawiałam nianie elektroniczna, nawet wybiegałam dalej w przyszłosc i pomyslałam o jakiejs piłce czy rowerku...

ale nie! moj wspaniały mąż kupił olej do silnika do quada!
i wytłumaczył to tak-no przeciez na następną zimę jak mały bedzie miał 8-9 mc to czymś bede musiał te saneczki ciągnać!!!

myslałam ze sie przewróce! nie dosc ze kupił olej do silnika tak naprawde dla siebie to jeszcze 8 mc dziecko na sankach za quadem chciał ciagnac!

reklama
Modroklejka, a to "cwaniaczek" :-D:-D
Zrobił sobie prezent i się tłumaczy, że to dla synka :-D:-D
Hihi, kolejki i inne "męskie" zabawki też pewnie będzie kupował pod siebie, to co jemu się najbardziej podoba, a że niby dla dziecka..... :happy:

oczywiscie ze tak! juz zapowiedział ze na wielkanoc kupi małemy kolejke...ale nie taka duplo czy cos dla dzieci tylko taka elektryczna! ja z nim zwariuje! dosłownie!

najgorsze ze moj chłop uparty jest jak osioł-i jak cos sobie wymysli to nie ma bata zeby nie było jak on chce...wiec spokojnie na wielkanoc moge sie spodziewac kolejki i tego ze jak ją z bratem rozłoza to znikna na kilka godzin:-D

fajny tez wozeczek...i kolory takie intensywne...całkiem niedawno widziałam inny mikado na ulicy ale był taki pastelowy i nie za ciekawie wygladał-a ten jest całkiem spoko!

każdy dorosły mężczyzna marzy o "prawdziwej" kolejce .... :-)
mój Tomek też powtarza, że jak będziemy mieli synka to mu kupi mega wypasioną kolejkę, dużo lepszą niż sam miał w dzieciństwie ; a ja się śmieje z niego, że ta kolejka to byłby prezent dla niego samego .....
co takiego pociągającego jest w tych kolejkach ?? :confused:

Modroklejka ale pomyslowy ten Twoj maz,chociaz masz wesolo heheh:-D:-D:-D
Moja jak narazie nie szaleje,ale cos mi sie wydaje ze tez zacznie bo juz nie moze sie doczekac kiedy kupi synkowi pierwszy samochod.
Stwierdzil ze najlepiej jak by byl duzy.

mojego meza brat jak mu sie urodził synek kupił samochód-i twierdzi ze to dla synka bo w poprzedni mu sie wozek nie miescił...

a co z kolejkami to ja nie wiem-moj tata tez gada o kolejce dla wnuka:-D

No my zmienilismy samochod na wiekszy we wrzesniu-oczywiscie pomysl byl meza.
Wczoraj bylismy ogladac juz nastepny samochod-bo znow stwierdzil ze moze by zmienil.Ale nie wiem czy dojdzie do zmiany,cos silnik za glosno chodzi.

reklama
Moj mąż od początku ciąży kupuje co raz to nowe części do kolejki.Na początku mówił że dla syna a jak okazało się że to kolejna dziewczynka do stwierdził że będzie kupował dalej i robił kolejkę sam lub z córkami.:-)

Do góry