reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
hehe ja tez zadowolona zaczelam pakowac torbe i sie okazalo ze nawet z 15kg na plusie jak na niej siadam to nic nie daje:-D wiec bede sie musiala za jakas wieksza rozgladnac bo jakos mi sie nie widzi rzeczy dla dziecka w reklamowce nosic. a drugiej torby tez nie chce brac bo sie boje ze mnie polozne wysmieja ze przyszlam mieszkac w szpitalu

Ja mam 1 średnią torbę turystyczną + mała reklamówka .Reszte dowiezie mąż czego zapomniałam :tak::rofl2:

ja jak patrzyłam na listę rzeczy ze strony szpitala to wydawalo mi się, ze spokojnie się zmieszczę w małą walizkę, ale coś czuję, ze się mylę: )

carolin hi hi ja się jeszcze nie spakowałam i podobnie jak Ty myślałam do tej pory że się bez problemu zmieszcze w jedną średnią torbę, a teraz zaczynam mieć wątpliwości :-p

Ja spakowalam cale opakowanie pampersow,mam miejsce w walizce to zaszalalam hehe.
Najpierw spakowalam mniejsza torbe jak jechalam do szpitala z tymi skurczami ale okazala sie za mala i jak wrocilam ze szpitala to tak stala ta torba ale ostatnio wszystko przelozylam do wiekszej

kurcze mam wrażenie, że jakwyjeżdżałam w podróż dwutygodniową to mniejszą torbę miałam niż teraz jak się będę pakować. Chociaż może to trochę tłumaczy, ze wtedy była jedna osoba w torbę spakowana a teraz dwie, co z tego, ze druga maleńka? :)

reklama
Do góry