reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
hehe ja tez zadowolona zaczelam pakowac torbe i sie okazalo ze nawet z 15kg na plusie jak na niej siadam to nic nie daje:-D wiec bede sie musiala za jakas wieksza rozgladnac bo jakos mi sie nie widzi rzeczy dla dziecka w reklamowce nosic. a drugiej torby tez nie chce brac bo sie boje ze mnie polozne wysmieja ze przyszlam mieszkac w szpitalu

Ja mam 1 średnią torbę turystyczną + mała reklamówka .Reszte dowiezie mąż czego zapomniałam :tak::rofl2:

ja jak patrzyłam na listę rzeczy ze strony szpitala to wydawalo mi się, ze spokojnie się zmieszczę w małą walizkę, ale coś czuję, ze się mylę: )

carolin hi hi ja się jeszcze nie spakowałam i podobnie jak Ty myślałam do tej pory że się bez problemu zmieszcze w jedną średnią torbę, a teraz zaczynam mieć wątpliwości :-p

Ja spakowalam cale opakowanie pampersow,mam miejsce w walizce to zaszalalam hehe.
Najpierw spakowalam mniejsza torbe jak jechalam do szpitala z tymi skurczami ale okazala sie za mala i jak wrocilam ze szpitala to tak stala ta torba ale ostatnio wszystko przelozylam do wiekszej

kurcze mam wrażenie, że jakwyjeżdżałam w podróż dwutygodniową to mniejszą torbę miałam niż teraz jak się będę pakować. Chociaż może to trochę tłumaczy, ze wtedy była jedna osoba w torbę spakowana a teraz dwie, co z tego, ze druga maleńka? :)

reklama
Do góry