reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

A najlepsze jest to ,że budujemy dom i strych miał być taki nieużytkowy.Ale mój mąż kazał wszystko zrobić trochę wyższe żeby mógł mięc swoje pomieszczenie na kolejkę.Ale tylko przez środek przejdzie wyprostowany a bo bokach będzie musiał się schylać lub na kolanach:-D.A i tak jest to dla niego najważniejsze pomieszczenie .

reklama
a my dzisiaj samochód do elektryka odstawiamy:-( coś się w nim popsuło, albo komputer albo wiązka kabli do wymiany
no zobaczymy, jeden elektryk już zrezygnował z naprawy, teraz odstawiamy do innego, podobno lepszego

No właśnie ola, emmaljungi ponoć są super.Ja kupiłam emmaljunge city cross ale na razie jeżdziłam tylko po domu:-).Zamówilam też teutonie cosmo(samą spacerówkę) bo do niej pasuje fotelik maxi cosi a ja dużo jezdze i muszę mieć drugi wózek w samochodzie i nie wpychać do bagażnika dużej emmaljungi.Ale teutonia ma przyść do mnie dopiero na początku marca. ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: COSMO spacerowy NOWOŚĆ 2009> i emmaljunga ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: CITY CROSS 2009 głęboko-spacerowy tylko 11kg> tylko ja mam kolor navy(granatowy).

Dominika dzięki za odpowiedź, teraz sobie porównam z allegro i zobaczymy jak to wyjdzie. W sumie troche uwieziona jestem przez to leżenie w domu, ale jakby coś to mąż może sam podjechac.

To zwróć jeszcze uwage na grubości materacy. Nasz ma ok. 9-10cm grubości, biały, pikowany, zdejmowany materiał bawełniany na zewnątrz. Na allegro też są różne te materace.
Ja jakoś wszystko muszę poznać organoleptycznie :-):-):-) obejrzeć, dotknąć, powąchać, pomacać i dlatego rzadko kupuję przez internet, chyba, że coś co widziałam już wcześniej w sklepie, a przez internet wychodzi taniej :-)
A ta hurtownia-sklep, w którym byliśmy jest na targówku na ul. chojnowskiej.

Ostatnia edycja:
w "moim" szpitalu też nie trzeba mieć pieluch ani ubranek dopiero na wyjście ale za to trzeba mieć chusteczki do wycierania pupy :baffled: trochę to dziwne nie sądzicie :dry:

reklama
Do góry