reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

A najlepsze jest to ,że budujemy dom i strych miał być taki nieużytkowy.Ale mój mąż kazał wszystko zrobić trochę wyższe żeby mógł mięc swoje pomieszczenie na kolejkę.Ale tylko przez środek przejdzie wyprostowany a bo bokach będzie musiał się schylać lub na kolanach:-D.A i tak jest to dla niego najważniejsze pomieszczenie .

reklama
a my dzisiaj samochód do elektryka odstawiamy:-( coś się w nim popsuło, albo komputer albo wiązka kabli do wymiany
no zobaczymy, jeden elektryk już zrezygnował z naprawy, teraz odstawiamy do innego, podobno lepszego

No właśnie ola, emmaljungi ponoć są super.Ja kupiłam emmaljunge city cross ale na razie jeżdziłam tylko po domu:-).Zamówilam też teutonie cosmo(samą spacerówkę) bo do niej pasuje fotelik maxi cosi a ja dużo jezdze i muszę mieć drugi wózek w samochodzie i nie wpychać do bagażnika dużej emmaljungi.Ale teutonia ma przyść do mnie dopiero na początku marca. ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: COSMO spacerowy NOWOŚĆ 2009> i emmaljunga ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: CITY CROSS 2009 głęboko-spacerowy tylko 11kg> tylko ja mam kolor navy(granatowy).

Dominika dzięki za odpowiedź, teraz sobie porównam z allegro i zobaczymy jak to wyjdzie. W sumie troche uwieziona jestem przez to leżenie w domu, ale jakby coś to mąż może sam podjechac.

To zwróć jeszcze uwage na grubości materacy. Nasz ma ok. 9-10cm grubości, biały, pikowany, zdejmowany materiał bawełniany na zewnątrz. Na allegro też są różne te materace.
Ja jakoś wszystko muszę poznać organoleptycznie :-):-):-) obejrzeć, dotknąć, powąchać, pomacać i dlatego rzadko kupuję przez internet, chyba, że coś co widziałam już wcześniej w sklepie, a przez internet wychodzi taniej :-)
A ta hurtownia-sklep, w którym byliśmy jest na targówku na ul. chojnowskiej.

Ostatnia edycja:
w "moim" szpitalu też nie trzeba mieć pieluch ani ubranek dopiero na wyjście ale za to trzeba mieć chusteczki do wycierania pupy :baffled: trochę to dziwne nie sądzicie :dry:

reklama
Do góry