reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Avanti pościel śliczna, sama miałam na nią "chrapkę" :-)
A ja się muszę pochwalić, że udało mi się wylicytować ostatnio używany sterylizator elektryczny za 49 zł. :-) Byłam gotowa na wpis się spóźnić byle tylko wygrać tą aukcję :-D i się udało, czekam, aż przyjdzie ....
I mam pytanko odnośnie chust, zdecydowałam się już na model kółkowy firmy kangoogoo, tylko nie wiem jaka lepsza, mają lniane i bawełniane, jak myślicie ??:confused:
tu link do producenta kangoogoo MEI TAI,ONBUHIMO,chusty i miekkie nosidla

reklama
W moim szpitalu też nie trzeba nic brać dla dziecka - tylko ubranka na wyjście. Ale wezmę z 5 pampersów, jakby zabrakło, żeby nie trzeba było od razu się prosić...

ja dziś zamawiam wózek .... mikado boston kolor b2 :-)
nie oglądaliśmy go na żywo, bo stwierdziliśmy z Tomkiem, że jakby się okazało, że ma jakieś wady, które się nam nie podobają to innego na pewno nie wybierzemy, bo tylko ten był najbliższy ideału. :-D :: Wózki dziecięce od A do Z ::

a my pożyczyliśmy od szwagierki Emmaljunga Edge Duo Combi - wielka gondola, wygodny duży wózek w kolorze beżowym

Kitki a kogo dokładnie pytasz?? :-) Bo jeśli mnie, to ja zamawiam bezpośrednio od producenta i koszt bez fotelika to 840+20 wysyłka, a z fotelikiem 950+20 wysyłka. :-)

Ciebie pytam Magda19lenka:tak:
czyli cena całkim przystepna, myslałam ze drozszy bo zazwyczaj jest tak ze jak juz mi sie cos spodoba to kosztuje majatek:zawstydzona/y:

A długo czeka się na wysyłkę od producenta?

Bo ja też jestem zdecydowana na ten wózek, ale myślałam, że kupie w sklepie. Tylko, że teraz widzę, że od producenta jest taniej.
W sklepie ten wózek kosztuje 1200 z fotelikiem, 1000 bez fotelika.
My oglądaliśmy na żywo - i żadnych wad nie ma ;)))) łatwo się prowadzi.
Kiedyś na tym wątku opisywałam ten wózek w szczegółach jakbyś chciała sobie zajrzeć.

..

Dziewczyny, skopiuje Wam mejla, jakiego wysłał mi producent

[FONT=&quot] [/FONT] [FONT=&quot]Wózek dziecięcy Mikado modele Ox-ford , Milano , Boston cena podstawowa z wszystkimi dodatkami wynosi 896 zł [/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Powyższa cena obejmuje wózek dziecięcy składający się z następujących elementów: [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]1.[FONT=&quot] [/FONT][/FONT][FONT=&quot]Gondola dla niemowlęcia ( z regulowanym oparciem)[/FONT]
[FONT=&quot]2.[FONT=&quot] [/FONT][/FONT][FONT=&quot]Budka do gondoli( oraz części spacerowej – ta sama )[/FONT]
[FONT=&quot]3.[FONT=&quot] [/FONT][/FONT][FONT=&quot]Przykrycie zewnętrzne do gondoli[/FONT]
[FONT=&quot]4.[FONT=&quot] [/FONT][/FONT][FONT=&quot]Materacyk do gondoli[/FONT]
[FONT=&quot]5.[FONT=&quot] [/FONT][/FONT][FONT=&quot]Ekologiczny wkład na boki (wewnętrzny ) do gondoli[/FONT]
[FONT=&quot]6.Część spacerowa wyposażona w 5-punktowe pasy [/FONT]
[FONT=&quot]7.barierka do części spacerowej [/FONT]
[FONT=&quot]8.dodatkowe przykrycie do części spacerowej[/FONT]
[FONT=&quot]9.Rama z bagażnikiem i kołami jezdnymi na łożyskach[/FONT]
[FONT=&quot]10.Torba na rączkę - gratis[/FONT]
[FONT=&quot]11.Moskitiera przeciw owadom - -gratis[/FONT]
[FONT=&quot]12.Pokrowiec przeciwdeszczowy -gratis[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Razem za wszystko 896 zł[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Dodatkowo[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]1.Nosidełko ( fotelik samochodowy) z opcją mocowania na podwoziu – 160 zł[/FONT]
[FONT=&quot]2. Adapter do mocowania nosidełka ( fotelika samochodowego )–gratis do nosidełka[/FONT]
[FONT=&quot]3.Parasolka do wózka w prezencie[/FONT]
[FONT=&quot]-------------------------------------------------------------------------------------------------[/FONT]
[FONT=&quot]Razem za komplet - cena przed promocją 1056 zł[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] Przy zakupie promocja wiosenna [/FONT]
[FONT=&quot]--------------------------------------------------------------------------[/FONT]
[FONT=&quot]Cena (z promocją) za wszystko [/FONT][FONT=&quot]950[/FONT][FONT=&quot] zł[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]+ 20 zł koszt dostawy razem [/FONT][FONT=&quot]970 [/FONT][FONT=&quot] zł[/FONT]
[FONT=&quot]--------------------------------------------------------------------------[/FONT]
[FONT=&quot]Wózek bez fotelika 820 +20 zł razem 840[/FONT]
[FONT=&quot]---------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]DOSTAWA : firmą kurierską w terminie 3 dni [/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]od przekazania należności na konto bankowe [/FONT]
[FONT=&quot] bez żadnych dodatkowych opłat[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Uwaga : przy zamawianiu proszę odesłać specyfikację z wpisanym modelem wózka i numerem koloru tapicerki[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]1.Model wózka [/FONT]
[FONT=&quot]2. Numer koloru tapicerki [/FONT]
[FONT=&quot]3. Dokładny adres z numerem telefonu [/FONT]

reklama
Dominika dzięki za odpowiedź, teraz sobie porównam z allegro i zobaczymy jak to wyjdzie. W sumie troche uwieziona jestem przez to leżenie w domu, ale jakby coś to mąż może sam podjechac.

Do góry