reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Avanti pościel śliczna, sama miałam na nią "chrapkę" :-)
A ja się muszę pochwalić, że udało mi się wylicytować ostatnio używany sterylizator elektryczny za 49 zł. :-) Byłam gotowa na wpis się spóźnić byle tylko wygrać tą aukcję :-D i się udało, czekam, aż przyjdzie ....
I mam pytanko odnośnie chust, zdecydowałam się już na model kółkowy firmy kangoogoo, tylko nie wiem jaka lepsza, mają lniane i bawełniane, jak myślicie ??:confused:
tu link do producenta kangoogoo MEI TAI,ONBUHIMO,chusty i miekkie nosidla

reklama
W moim szpitalu też nie trzeba nic brać dla dziecka - tylko ubranka na wyjście. Ale wezmę z 5 pampersów, jakby zabrakło, żeby nie trzeba było od razu się prosić...

ja dziś zamawiam wózek .... mikado boston kolor b2 :-)
nie oglądaliśmy go na żywo, bo stwierdziliśmy z Tomkiem, że jakby się okazało, że ma jakieś wady, które się nam nie podobają to innego na pewno nie wybierzemy, bo tylko ten był najbliższy ideału. :-D :: Wózki dziecięce od A do Z ::

a my pożyczyliśmy od szwagierki Emmaljunga Edge Duo Combi - wielka gondola, wygodny duży wózek w kolorze beżowym

Kitki a kogo dokładnie pytasz?? :-) Bo jeśli mnie, to ja zamawiam bezpośrednio od producenta i koszt bez fotelika to 840+20 wysyłka, a z fotelikiem 950+20 wysyłka. :-)

Ciebie pytam Magda19lenka:tak:
czyli cena całkim przystepna, myslałam ze drozszy bo zazwyczaj jest tak ze jak juz mi sie cos spodoba to kosztuje majatek:zawstydzona/y:

A długo czeka się na wysyłkę od producenta?

Bo ja też jestem zdecydowana na ten wózek, ale myślałam, że kupie w sklepie. Tylko, że teraz widzę, że od producenta jest taniej.
W sklepie ten wózek kosztuje 1200 z fotelikiem, 1000 bez fotelika.
My oglądaliśmy na żywo - i żadnych wad nie ma ;)))) łatwo się prowadzi.
Kiedyś na tym wątku opisywałam ten wózek w szczegółach jakbyś chciała sobie zajrzeć.

..

Dziewczyny, skopiuje Wam mejla, jakiego wysłał mi producent

[FONT=&quot] [/FONT] [FONT=&quot]Wózek dziecięcy Mikado modele Ox-ford , Milano , Boston cena podstawowa z wszystkimi dodatkami wynosi 896 zł [/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Powyższa cena obejmuje wózek dziecięcy składający się z następujących elementów: [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]1.[FONT=&quot] [/FONT][/FONT][FONT=&quot]Gondola dla niemowlęcia ( z regulowanym oparciem)[/FONT]
[FONT=&quot]2.[FONT=&quot] [/FONT][/FONT][FONT=&quot]Budka do gondoli( oraz części spacerowej – ta sama )[/FONT]
[FONT=&quot]3.[FONT=&quot] [/FONT][/FONT][FONT=&quot]Przykrycie zewnętrzne do gondoli[/FONT]
[FONT=&quot]4.[FONT=&quot] [/FONT][/FONT][FONT=&quot]Materacyk do gondoli[/FONT]
[FONT=&quot]5.[FONT=&quot] [/FONT][/FONT][FONT=&quot]Ekologiczny wkład na boki (wewnętrzny ) do gondoli[/FONT]
[FONT=&quot]6.Część spacerowa wyposażona w 5-punktowe pasy [/FONT]
[FONT=&quot]7.barierka do części spacerowej [/FONT]
[FONT=&quot]8.dodatkowe przykrycie do części spacerowej[/FONT]
[FONT=&quot]9.Rama z bagażnikiem i kołami jezdnymi na łożyskach[/FONT]
[FONT=&quot]10.Torba na rączkę - gratis[/FONT]
[FONT=&quot]11.Moskitiera przeciw owadom - -gratis[/FONT]
[FONT=&quot]12.Pokrowiec przeciwdeszczowy -gratis[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Razem za wszystko 896 zł[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Dodatkowo[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]1.Nosidełko ( fotelik samochodowy) z opcją mocowania na podwoziu – 160 zł[/FONT]
[FONT=&quot]2. Adapter do mocowania nosidełka ( fotelika samochodowego )–gratis do nosidełka[/FONT]
[FONT=&quot]3.Parasolka do wózka w prezencie[/FONT]
[FONT=&quot]-------------------------------------------------------------------------------------------------[/FONT]
[FONT=&quot]Razem za komplet - cena przed promocją 1056 zł[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] Przy zakupie promocja wiosenna [/FONT]
[FONT=&quot]--------------------------------------------------------------------------[/FONT]
[FONT=&quot]Cena (z promocją) za wszystko [/FONT][FONT=&quot]950[/FONT][FONT=&quot] zł[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]+ 20 zł koszt dostawy razem [/FONT][FONT=&quot]970 [/FONT][FONT=&quot] zł[/FONT]
[FONT=&quot]--------------------------------------------------------------------------[/FONT]
[FONT=&quot]Wózek bez fotelika 820 +20 zł razem 840[/FONT]
[FONT=&quot]---------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]DOSTAWA : firmą kurierską w terminie 3 dni [/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]od przekazania należności na konto bankowe [/FONT]
[FONT=&quot] bez żadnych dodatkowych opłat[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Uwaga : przy zamawianiu proszę odesłać specyfikację z wpisanym modelem wózka i numerem koloru tapicerki[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]1.Model wózka [/FONT]
[FONT=&quot]2. Numer koloru tapicerki [/FONT]
[FONT=&quot]3. Dokładny adres z numerem telefonu [/FONT]

reklama
Dominika dzięki za odpowiedź, teraz sobie porównam z allegro i zobaczymy jak to wyjdzie. W sumie troche uwieziona jestem przez to leżenie w domu, ale jakby coś to mąż może sam podjechac.

Do góry