reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dominika śliczna ta karuzela :tak:ale dla mnie za droga :sorry2:
teraz czekam na przesyłki z allegro mam nadzieję że przyjdzie wszystko do piatku bo juz pypcia znosze żeby to zobaczyć wszystko na żywo jak wygląda :-D jeszcze została mi tylko apteka muszę kupić sól fizjologiczną krem na sutki ( bepanten czy jakos tak ) :tak:

reklama
Avanti - dla mnie też za droga ;))) dlatego kupuje w prezencie wujek :-)

Madzik - zdecydowałam się na materacyk kokos-pianka-kokos (120x60, produkcji polskiej) z różnych względów, wyszło mi, że taki będzie dla niemowlaka najodpowiedniejszy. Nie powiem Ci teraz dokładnie ile kosztował, bo mąż ma rachunek, a nie ma go teraz, ale coś koło 67-68zł, jeszcze był taki sam za 54zł, ale ten co wybraliśmy ma trochę lepsze pokrycie zdejmowane do prania.

a moje 8 wyszły zdrowe i jak na razie się nie psują - mimo że zęby ogólnie mam słabe, prawie wszystkie plombowane, a dentysty nie cierpię :-(

Miroslava1979 piękny mercedesik:-)
krlnk przyznam że widzę go pierwszy raz ale fajniutki jest ;-)
Moje maleństwo Quinny jest fajny mi sie też podoba tylko odpadł przez spacerówkę

z tego co wiem to sa dwa rozmiary tych spacerowek, choc ta wieksza wcale nie jest taka duza ..:-p albo inaczej nie sa one glebokie..
no ale coz kobiecie w ciazy nie da sie przetlumaczyc heheh:-) uparta jestem:tak:

reklama
Do góry