Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co modroklejka pisze to ja bym sie kwalifikowala na to badanie bo przeciez mialam jakas infekcje w pochwie,ale teraz to juz pewnie za pozno na to.
Bo za nim zaczelysmy o tym pisac to ja nie wiedzialam ze to jesty takie wazne.
jutro mam wizyte u lekarki to sie jej zapytam co i jak.
Carolin moj zabek w zasadzie jak moje dziaslo???-jak narazie ok,plukanie pomoglo na szczescie:-)nie boli mnie. Opuchlizna zeszla tylko taki "cycek" mi zostal-nie z ropa tylko z tej opuchlizny nie wiem jak mam to fachowo opisac,mam nadzieje ze wiesz o co chodzi, ja juz go mialam od potrzedniej wizyty u dentysty.
Jakos pod koniec czerwca na poczatku lipca wybieramy sie do PL mam nadzieje ze do tego czasu bedzie ok,w PL zrobie z tym porzadek.Usune ta 8 i bedzie po sprawie.
masz racje:/ niestety...Tak... niepotrzebne Czytaj: "zbyt drogie by zakwalifikować Cię do grupy zwiększonego ryzyka" Jak z moim usg... też niepotrzebne... jedno na ciążę starczy bo ginka rozlicza się z punktów