reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

moja lekarka też stwierdziła ostatnio, że to niepotrzebne... nie wiem, jutro idę na wizytę (bo teraz mam chodzić co tydzień) to się może jeszcze raz zapytam...

reklama
Tak... niepotrzebne Czytaj: "zbyt drogie by zakwalifikować Cię do grupy zwiększonego ryzyka" :wściekła/y: Jak z moim usg... też niepotrzebne... jedno na ciążę starczy bo ginka rozlicza się z punktów :crazy:

Z tego co modroklejka pisze to ja bym sie kwalifikowala na to badanie bo przeciez mialam jakas infekcje w pochwie,ale teraz to juz pewnie za pozno na to.
Bo za nim zaczelysmy o tym pisac to ja nie wiedzialam ze to jesty takie wazne.
jutro mam wizyte u lekarki to sie jej zapytam co i jak.

Ewelcia, wiem, że to nie ten wątek, ale napisz mi proszę jak Twój ząbek ?

Carolin moj zabek w zasadzie jak moje dziaslo???-jak narazie ok,plukanie pomoglo na szczescie:-)nie boli mnie. Opuchlizna zeszla tylko taki "cycek" mi zostal-nie z ropa tylko z tej opuchlizny nie wiem jak mam to fachowo opisac,mam nadzieje ze wiesz o co chodzi:tak:, ja juz go mialam od potrzedniej wizyty u dentysty.
Jakos pod koniec czerwca na poczatku lipca wybieramy sie do PL mam nadzieje ze do tego czasu bedzie ok,w PL zrobie z tym porzadek.Usune ta 8 i bedzie po sprawie.

Carolin moj zabek w zasadzie jak moje dziaslo???-jak narazie ok,plukanie pomoglo na szczescie:-)nie boli mnie. Opuchlizna zeszla tylko taki "cycek" mi zostal-nie z ropa tylko z tej opuchlizny nie wiem jak mam to fachowo opisac,mam nadzieje ze wiesz o co chodzi:tak:, ja juz go mialam od potrzedniej wizyty u dentysty.
Jakos pod koniec czerwca na poczatku lipca wybieramy sie do PL mam nadzieje ze do tego czasu bedzie ok,w PL zrobie z tym porzadek.Usune ta 8 i bedzie po sprawie.

domyślam się o co chodzi z tym cyckiem ;)
dobrze, że się uspokoiło. Nie wiem, czy miałaś kiedyś usuwaną "8", ale z doświadczenia Ci powiem, że nie jest to straszne :) ja przeżyłam i nawet mnie nic w trakcie ani po nie bolało :) (w trakcie byłam na znieczuleniu) :)

Tak... niepotrzebne Czytaj: "zbyt drogie by zakwalifikować Cię do grupy zwiększonego ryzyka" :wściekła/y: Jak z moim usg... też niepotrzebne... jedno na ciążę starczy bo ginka rozlicza się z punktów :crazy:
masz racje:/ niestety...
ja nie miałam infekcji, upławów, swędzeń..i wyszedł paciorkowiec

Caroline nigdy nie mialam usuwanej 8 i mam nadzieje ze jak co do czego dojdzie to nie bedzie bolalo/
Dzieki za pamiec o moim zabku-dziasle heheh:-)

reklama
ewelcia-ja miałam usuwaną 8 i to nie jest bolesne tylko nieprzyjemne-bo 8 sa zakorzenione w szczece i nie usuwa sie ich normalnie tylko sie dłutuje-czy jakos tak to sie nazywa--generalnie u mnie wygladało to tak ze 8 mi cała popękała po zjedzeniu loda-a ze wczesniej ją leczyłam wiec najwieksza czescia była plomba-reszta sie roztrzaskała i dentystka wyciagała ją w kawałeczkach-potem przyszedł chirurg szczekowy i naciał mi dziąsło do kosci zeby wydłutowac korzen-brzmi bardzo bolesnie i nieprzyjemnie ale dali mi naprawde porzadne znieczulenie i nic mnie nie bolało....do tego stopnia ze na tym samym znieczuleniu pani zrobiła mi od razy jeszcze 2 zabki:-) gdzie ja dentystę omijam szerokim łukiem...

Do góry