reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Modroklejka u mnie jest taki problem ze ja mam korzenie pozawijane i usuwac moje zeby to koszmar.
3 zastrzyki mi dawali jak 6 usuwalam i trwalo to w 3 przypadkach okolo 40min ja bylam w krwi i dentystka tez:szok::szok::szok:tylko jedna 6 udalo sie usunac szybciutko.
Zeby jak lecze to bez znieczulenia-twarda jestem hehe:-).
Zobaczymy jak mi pojdzie z 8,tez mam juz poleczone wszystkie,nie zdazyly nawet dobrze wyjsc i zaczely sie psuc:crazy:

reklama
to tak jak moje-wszystkie 8 które wszyły od razu były do leczenie-jedną to mi nawet pani dr nacinała, bo jeszcze do konca nie wyszła a juz zepsuta była...ale podobno z 8 juz tak jest

Moje wszystkie dobrze nie wyszly a juz popsute byly.
Narazie sie nie martwie ta 8,poki co jest ok,bede sie pozniej martwic teraz mysle o dzidzi:-):-):-).
Ale mam nadzieje ze usuniecie jej pojdzie latwo i szybko tak jak w Twoim przypadku:-)

avanti posciel piekna, gdybym miala kupowac to tez mialam ta upatrzona tylko rozowa w krateczke :tak: a te posciele taniej wychodza jak sie kupi komplet, czy taniej wyjdzie jak pojde sobie do sklepu i kupie jakies tam??

Dziewczynki, melduje, że już zakupy jak narazie uważam za zakończone:-D
Dzisiaj kupiłam kocyk, reszte kosmetyków i trochę rzeczy z apteki( sól fizj., tantum Rosa, Plantex, paracetamol w czopkach itp):-) Teraz czekam tylko na paczkę z allegro i moge sie pakować:-)

avanti sliczny ten kocyk i karuzelka:-)
a ja dzis kupilam dla siebie torebke w promocji i 2bluzki tez w promocji:-)
Ogladalam te same bluzki w niedziele i mialam kupic,ale jakos mowie do m moze sie wstrzymam noi dzis kupilam ale o polowe taniej:-D:-D

Nam wujek obiecał karuzelę. Byliśmy dziś w sklepie i wybraliśmy taką:
KARUZELA Z PILOTEM -WYSPA MARZEŃ Tiny Love NOWOSC (550948467) - Aukcje internetowe Allegro

Już pisałam na głównym, że my dziś byliśmy na większych zakupach. Znaleźliśmy taką hurtownię w warszwawie na targówku i tak mamy już: materacyk, pościele, podkładki pod prześcieradło, termometr, fride do noska, kocyk, ręczniki.... i już nie pamiętam co tam jeszcze. Ale frajda przy otwieraniu i oglądaniu tego wszystkiego już w domu :-)

reklama
Do góry