reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ola- z tym bujaniem to mysle podobnie...i miedzy innymi dlatego sie nie zdecydowałam na kołyske...
jesli chodzi o lozeczka i wozki to my włąsnie chyba sie zdecydujemy na jedno turystyczne do wozenia po polsce i jedno drewniane. ale za to wozki pewnie beda dwa-jeden mały do samochody, a drugi wygodny na domowe wertepy...

to tak jak u nas:)))) my już prawie wszystko mamy wybrane... ciuszki na bierząco.. wózki obcykane tylko jeszcze łóżeczka szukamy potrzebuje 120-60 drewno ale ciemny brąz, z opuszczanym bokiem i nie mogę znaleść moze któraś z was wie gdzie mogę takie dostać

reklama
te lozeczka z opuszczanym bokiem to takie gdzie bok opuszcza sie o ok 20-30 cm? czy takie z których sie wyjmuje jeden bok zeby potem był tapczanik dla wiekszego dziecka?

bo o tych pierwszych słyszałam ze sa niepraktyczne-jak niemowle spi na najwyzszym poziomie to i tak sie tego nie otwiera z uwagi na to zeby nie wypadło,a potem dla starszaka to lepsze wyjmowane szczebelki.....

laila pisałas ze wnuk-a myslałąm ze bedziecie miec córeczke!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja z koleji słyszałam ze praktyczne:)) bo jka leży na poziomie 2(środkowy) to łatwiej w nocy coś poprawić...... ale tak chodzi tylko o opuszczany o 30 cm

za to nie wiem po co te szczebelki wyciagac:):)...jak takie juz chodzace ale wciaz małe to nie chcialam wyciagac zeby mi nie uciekalo z łozeczka jak była pora na spanie...wiedzialam,ze jest w lozeczku i nie wyjdzie z niego...takie zabezpieczenie....jak sie budzil sama go wyciagalam....tym bardziej ze spal w swoim pokoju juz od dawna wiec wolalam miec kontrole kiedy wychodzi....

za to nie wiem po co te szczebelki wyciagac:):)...jak takie juz chodzace ale wciaz małe to nie chcialam wyciagac zeby mi nie uciekalo z łozeczka jak była pora na spanie...wiedzialam,ze jest w lozeczku i nie wyjdzie z niego...takie zabezpieczenie....jak sie budzil sama go wyciagalam....tym bardziej ze spal w swoim pokoju juz od dawna wiec wolalam miec kontrole kiedy wychodzi....

dla tych mam które lubią chowanego

reklama
Do góry