reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ja mysle podobnie jak monik-u kazdej inaczej...moja kolezanka miała zanik laktacji i mała była głodna, wiec polozna wrecz kazała jej stymulowac laktatorem bo mała jak sie nie najdała to była zniecierpliwiona i nie chciała ssac...przez 2 tyg karmiła na zmiane mieszakna i swoim mlekiem-ale z butli, a potem sie to stopniowo zaczeło wyrównywac, laktacja wróciła i karmiła mała do 13 czy 14 mc!

reklama
Witajcie Dziewczynki
Niedawno pisałam że jeszcze nie mam nic dla swojej dzidzi i że boję sie ze nie zdąrzę - więc chciałam się pochwalić że mam już prawie całą wyprawkę, tzn. wszystko oprócz ubranek:tak: Skompletowaliśmy to wszystko w pól tygodnia! W weekend kupiliśmy częśc rzeczy w hurtowni i zamówiliśmy w nd wózek przez internet - wczoraj juz go złożyliśmy. Cieszyłam sie przy tym jak dziecko:-) W sklepie i aptece kupiliśmy wszystkie niezbędne kosmetyki i już. A tak się bałam że nie zdąrzę:-D
Do tych które jeszcze nic nie mają - nie przejmujcie się jak widać wszystko można załatwić ekspresowo i zaoszczędzić dobre kilkaset złotych jeśli kupuje się w hurtowni lub przez net

Kupiliśmy x-lander Xa ale na allegro bo było takiej o jakieś 350zł niż w hurtowni.
Pozostałe rzeczy kupiłam w Ta-To - na Mieszka I
a kosmetyki w Realu bo o taniej niz w hurtowni

Kitki bardzo fajne ceny ciuchów mają w hurtowni na słonecznym w tej za realem no i w smyku sa chyba jeszcze przeceny w 5 10 15 też tylko już jakis czas temu się zaczeły więc nie wiem czy cos jeszcze tam jest a co do wózków masz racje na alegro duzo taniej ale mój mąż się uparł i chciał w sklepie bał się że może być kłopot z reklamacją x-landery są fajne mi sie podobał model XQ z wzgledu na wagę najlżejszy ale odpadł bo spacerówka kubełkowa i mała a zależało mi na wiekszej :tak:A tak ogólnie to bardzo polecam tą hurtownie na słonecznum bardzo dużo miejsca wszystko można dotknąć personel przemiły ciuszki poukładane rozmiarami i firmami super

reklama
Witajcie!
Ja jak narazie mam tylko łóżeczko kupione na Alegro.
ŁÓŻECZKO KLUPŚ RADEK II TEAK +MATERAC+ POŚCIE (530583747) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Kolorek w biedroneczki:-)

778096d64b.png

Ostatnia edycja:
Do góry