reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Witajcie! Mi osobiscie bardzo sie podoba taki wózeczek
GONDOLA-SPACER BABY DESIGN ATLANTIC - PROMOCJA !!! (525045427) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Czy wiecie może czy warto, jak sie one sprawują?

778096d64b.png

reklama
atlanticy są fajne... nawet wygodne ale to zawsze kwestia czy tobie bedzie dobrze go prowadzic.. i jakie masz warunki mieszkaniowe.. bo jak ktos ma male mieszkanko i to na czwartym pietrze to odpada... a my tak własnie mieszkamy.. wybralismy cos takiego :
QUINNY BUZZ 3 2008 +GONDOLA+ FOTELIK CABRIO+GRAT (530138375) - Aukcje internetowe Allegro

fajny i super sie prowadzi, składa itd.
patrzylismy na to zeby byl funkcjonalny (z możliwoscia wpiecia fotelika) i zebym mogla go sama zniesc z 4 pietra

kika ja kupiłam ten wózek i jestem zadowolona bardzo mi sie podoba i fajnie sie prowadzi ma skretne przednie koła pompowane co dla mnie wydaje sie plusem pozatym gondola nie jest bardzo mała i spacerowka jest fajna i cena nie jest az tak bardzo wysoka:tak::-D jedyny minus to waga wozka ale jakos dam sobie rade a mieszkam na 3 pietrze:eek:

Emil_e kupiłam na allegro od tej firmy fotelik, jest uczciwa, tylko mam małe ale.. napisali że foteli bez kosztów przesyłki a jak zobaczyłam paragon to okazało się że fotelik kosztował 336zł +30 zł koszty przesyłki... takie małe oszustwo :confused2:
a tak na marginesie to witam wszystkich :-)
mamy wybrany już wózeczek o to będzie X-Lander X3 kolor jeszcze nie wiemy

emil_e30 swego czasu bardzo mi się podobał wygladał na lekki ale niestety tak nie jest jak dla mnie no i kubełkowa spacerówka bardzo mała warto to przemysleć bo na jesień może być problem pewnie gondola będzie już za mała a spaceówka jest naprawdę niewielka a gdzie jeszcze jakis ociplacz oczywiscie to tylko moja opinia z którą chciałm się podzielić :tak:Każy robi jak uważa więc prosze nie gniewaj się

Dziś brat zrobił mi niespodziankę i przywiózł mi 3 paczki, które w ciągu tygodnia przychodziły na mój stary adres. (umawialiśmy się że przyjedzie w weekend).
Przyszła książka Pawła Zawitkowskiego "Co nieco o wychowaniu dziecka", używane ubranka, 4 pary spodenek, 3 bluzeczki, śpioszki i pajacyk. I wiecie co przejrzałam te "używki" i stwierdziłam, że niepotrzebnie kupiłam resztę nową, wydałam na nie sporo kasy, ale używki są w naprawdę dobrym stanie.
Oprócz tego przyszły pieluch tetrowe, flanelowe, laktator, osłonki na piersi, wkładki laktacyjne, obcinacz do paznokci, termo opakowanie, butelki, smoczki, zapinka do smoczka, i "czyścidelko" do butelek. :-)

Eh, ciekawe czy to będzie choć już połowa wyprawki. :-)

magdalenka masz juz sporo jeszcze jakies drobiazki i bedzie wszystko!!!!
Pewnie ze uzywane ciuszki sa super,ja dzis kupilam spodnie za 1euro z Nexta,sweterek za1e i krotkie spodenki za 1e tez z Nexta.Za 3euro mam 3rzeczy i wygladaja jak nowe,praktycznie nie ma sladu ze byly uzywane.

reklama
a ja już nie mam co kupować:(((((((( została mi wanienka tylko nie wiem na którą się zdecydować.. i kosmetyki ale z nimi to się jeszcze wstrzymam... przeglądam ubranka i się okazuje że mam już wszystko na pół roku... i sie nudze

Do góry