reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

u nas mały bedzie tylko w nocy z nami w sypialni-i to tylko przed pierwsze 3- 4 mc-bedzie spał w koszyku-kolysce...a potem juz tylko u siebie...przynajmniej taki jest plan....a w ciagu dnia i tak bedzie u siebie-tam mam wszystko co mu jest potrzebne wiec bedzie mi wygodniej, kapac tez na poczatku bedziemy w pokoju...

reklama
Maniulka zdjecia nie wkleje lozeczka bo jest zlozone,szukalam w necie zeby ci pokazac jakie ono jest,ale takiego samego nie znalazlam jesdynie podobne.
Ale cos kojarze ze jak kiedys pisalysmy o tych lozeczkach to ja albo ty wkleilysmy takei jakie mis ie podobalo i zamierzalam je kupic i kupilam.
Teraz wkleje podobne(my mamy ciemniejsze)
Moje nie ma tej budki,i pulki na drobiazki.
Ma przewijak i taki palak z zabawkami,ale my kupilismy karuzele,chyba taka sama jak ty:-)
Łóżeczka i kojce GRACO CONTOUR ELECTRA DELUXE GILDA G9D97 GIDE

Ewelcia, fajne zakupy. U nas jest wolny pokoik dla Malutkiej, ale zdecydowaliśmy go umeblować trochę później. Na razie wstawiliśmy komodę i wstawimy łóżeczko do naszej sypialni. Jest dość przestronna jak na sypialnię i wolimy Małą mieć przy sobie przez parę miesięcy.

reklama
Laila zobacz sobie materac "mały vip" .Zamówiłam taki w firmie marsen(www.marsen.pl) jest trochę drogi ale czytałam różne opinie ,że te materace lateksowe i z pianki termoelastycznej są najlepsze.Zamówiłam 2 dni temu więc jeszcze nie doszedł.Ja sama dla siebie też mam taki materac że pod wływem ciepła dopasowuje się do ciała i powiem wam że jest rewelacyjny nie ma poróanania do normalnego materaca.Jedyna wada takich materacy to cena. U stolarza mam zamówioną komodę (bo chciałam taką samą jak mam sypialnie) mam tylko nadzieje że sie wyrobi bo u niego z terminami różnie bywa.
bardzo dziękuje za linka zamówiłam dzisiaj ten materacyk:))))
dokupiliśmy jeszcze chuste bebelulu model lulu:kolor śliwkowy
i sangenic pojemnik na pieluszki
a dzisiaj kupiłam rajstopki na allegro 4 pary... teraz to już mi tylko kosmetyki zostały do kupienia i może jakieś ręczniki dokupię....no i wanienka:)
a do szpitala mam tylko koszule i podpaski:(
przy dziecku się jakas biedna zrobiłam... śmiejemy się z mężem że będziemy jak boroki przy córci wyglądać:-D

Ostatnia edycja:
Do góry