M
modroklejka
Gość
ja tez sie zastanawiałam czy takich nie kupic, ale wszytkie któr mi sie podobały-czy to feretti, czy gluck, czy te z osiokiem było 135x100, wiec kupiłam takie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właściwie i flanelowe i tetrowe możesz używać np w czasie przewijania jako podkład na przewijaku (mój synal jak się go przewijał baaaardzo często siusiał), do odbijania - jak ulewa, pod główkę np jeśli ma tendencję do odwracania się w 1 stronę, tetrowe raczej lepiej do kąpieli żeby dziecko się nie ślizgało i jako dodatkowa pieluszka jeśli dzidzia musi szerzej leżeć...Dziewczyny wyskocze wam teraz z mega pytaniem
Do czego sluza pieluszki flanelowe?
Bo tetrowe to wiem jak dzialaja, ale o flanelowych slysze pierwszy raz. Ile to rzeczy czlowiek musi ogarnac bedac w ciazy np gubie sie w butelkach dla dzidzi...