reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Dziewczyny dziękuję za odpowiedz na temat karuzeli pośmigałam po allegro i faktycznie można dostać nawet w promocji z a100, wyglądają super żeby tylko spełniały swoją funkcje .Nikuś bardzo lubił patrzeć na karuzele.

kurde to jest okropne ze pozyczysz cos komu a potem ciezko odzyskac.
Moja mama zawsze mowila dobry zwyczaj nie pozyczaj i ja chyba mam to po niej.Ja nie chce nic od kogos pozyczac i nie chce zeby ktos cos ode mnie pozyczal.
moze jestem dziwna ale pare razu juz cos pozyczylam np.sukienke kolezanka i wracala brudna albo gdzies porwana i jeszcze nic nie powiedzialy i jeszcze musialam sie prosic o zwrot.Teraz mam nauczke.
Jak mnie nie teraz na to nie stav w danym momencie to ja to przezyje i kupie jak bedzie [rzyplyw gotowki-takie mam zdanie.

KasiulkaW jak dla mnie karuzelki są super całe te ich funkcje nie tylko ten projektor,długo szukałam na alegro i co niektórzy trochę przesadzali z ceną za używane a nowe wcale nie są takie drogie tylko straszne koszty przesyłki 50 zł:szok::szok::szok:strasznie dużo,tak samo jest z leżaczkiem fishera sam leżaczek cenowo wychodzi fajnie ale koszt przesyłki masakra
my karuzele kupilismy w sklepie o taką KARUZELA Z PILOTEM -WYSPA MARZEŃ Tiny Love NOWOSC (526779753) - Aukcje internetowe Allegro ona jest niestety bez projektora ale też urocza i ja już Martynkę raczę wieczorną muzyką :-):-):-) a teraz karuzela której nie polecam kupilismy najpierw ją bardzo mi się podobała i podoba ale jest tak cicha że nic nie było słychać i musielismy ją oddać pani przy nas sprawdziła jeszcze kilka i wszystkie tak grały KARUZELA Z PILOTEM MY BABY 'Kolorowe ZOO' (526866286) - Aukcje internetowe Allegro

Maniulka wlasnie bardzo podobna albo nawet taka sama widzialam tutaj i bardzo mi sie podobala,my chyba jak w niedziele kupimy lozeczko to i ta karuzele od razu:-)

Ekstra sa te karuzelki.Moja mama ma jakas kupic juz od dawna,tylko ze dlugo jej sie schodzi.Szczerze mowiac to myslalam ze kupi juz na gwiazdke ale skwitowala "wszystko w swoim czasie" :-)

reklama
dziewczyny ja mam ta karuzelke moge ja polecic, 3 lata temu sprawdzala sie super....ale widze ze teraz wybor taki ze szok...

ja wydalam czesc ubranek takich fajnych i tez czuje ze bezpowrotnie.....ale glupio mi sie jakos upominac...

Do góry