Dominika81
Fanka BB :)
Truda - mi też teściowa chciała załatwić "prawie jak nowy, mało używany" (kupiony 3 lata temu) wózeczek za 200 zł, ale podziękowałam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeny ja nie mam pojecia jaki mialabym kupic
Wczoraj tesciowa mi kazala pojsc z nia bo ma propozycje od kogos tam zakupu taniego wozka prawie nowy jeny jak go zobaczylam masakra kolo odpadalo zuzyty na maxa brzydki ciezki kolos i powiedzialam ze nie nie nie stanowczo nie my kupimy nowy taki dla nas praktyczny ale sie wkurzylam bo nie potrzebnie szlam tam przeciez to nie wiem kto ale golym okiem widac ze to wozek na zlom a nie za 200 zl i dla dzidzi malutkiej
ale jednak troche taniej...bo nowy zestaw kosztuje tyle bez nosidelka torby i akcesoriow...sama rama gondola i spacerowka....razem z gadzetami troche wiecej......jestem bardzo ciekawa jak sie bedzie go eksploatowaloManiulka nowy w zestawie od 2100 do 2300zl:-).
Tanu mysmy kupili szaro czarny tylko z tymi standardowymi kolkami:-)wybralismy zestaw Joey gdzies wrzucalam foto ,to juz 3 mamy sie zdecydowaly na kupno tego wozka-fajnie bedziemy wymieniac sie spostrzezeniami.
a wiesz...moi tesciowie wlasnie woza kube do przedszkola i okazalo sie ze caly zeszly tydzien jezdzil obok fotelika"bo niedaleko, bo tyle tego zapinania" ...bardzo sie zdenerwowalismy....w niedziele poprosilismy zeby jednak go wsadzali bo to dla nas bardzo wazne...ale co tam...pytalam wczoraj Kube...babcia nie mogla go wsadzic bo polozyla sobie w foteliku torebke...wrrrrrrale cuduja i co z tego ze przyjedzie z fotelikiem jak nie raz widzialam jak fotelik jest ale mam na rekach wiezie co jest dla mnie totalna glupota, ale ja jestem juz zboczona zwodowo na tym punkcie ;-)
glupota jakas z tym bo to rodzice dbaja o bezpieczenstwo malucha juz po wyjsciu ze szpitala a co do tego ma szpital...ech
mam nadzieje ze to ploty...