reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Jesli chodzi o pieluszkowanie i o rozek to jedno z drugim nie stanowilo problemu poniewaz nie sciskasz dziecka az tak mocno zeby mial nozki scisniete itp tylko otulasz go tym rozkiem rzepy sa dlugie i duzo wiec masz mozliwosc regulacji malego bral do swego czasu w rozek ale niedlugo ale na sam poczatek sie przydal:tak:

reklama
Maniulka - śliczny ten wózio tylko jak dla mnie to troszkę za drogi chyba... Ale zazdroszczę, że ten zakup masz już "z głowy" i w dodatku taki udany:-)

Witam Was!

Dawno nie pisalam, ale co i raz Was podczytuje:)

Chcialam sie pochwalic ze wozeczek (i fotelik samochodowy) juz zakupilam (wylicytowalam na allegro, zreszta jak wiekszosc rzeczy).
Mam nadzieje ze ponizej wklei sie zdjecie.
wozek1.jpg

Juz przyszedl i jestem naprawde zadowolona. Teraz tylko taka dostawke (przyczepke) dla drugiego dziecka musze gdzies zakupic:)

A ja mam pytanie jakiej firmy kupujecie smoczki i butelki? Jak moje dzieci były małe kupowałam firmy nuk, ale może obecnie inne firmy są bardziej polecane?

Truda,masz racje,zapomnialam ze tam jest rzep regulujacy :)Vinniki ja nie kupowalam zadnych butelek bo mi sie trafily 2 gratisy-1 z okazji laktatora baby Ono a druga Avent razem z bezplatnymi bibelotami od mojej ginki.

Ja swojego pierwszego bąbla na początku w rożku kładłam (a przynajmniej tak mi się zdaje- właśnie ostatnio się nad tym zastanawiałam). Dlatego zgadzam się z Trudą23.
Poza tym rożek na pewno buzi nie przykryje, a kołderka może.

Vinniki ja chyba najbardziej lubiłam Avent. W zasadzie wszystkie akcesoria mam tej firmy.

reklama
Ja od poczatku mailam Avente i laktator tez byl rewelacja butelko smoczki kubki niekapki itp bylam bardzo zadowolona jedna mala butelke juz mam dokupie druga duza do tego smoka awaryjnego laktator wyszukalam dzis w sklepie z tej firmy razem ze stelizatorem i tam chyba butelki tez byly musze pozniej zobaczyc co i jak

Do góry