reklama
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
kaczuszka ja kupiłam ten wózeczek szaro-turkusowy ale bez fotelika bo i tak nie da się go zamontować do stelaża a co do reklamowania to nie pytałam ale chyba w sklepie a oni odsyłają do producenta
a skąd wiesz że nie da się do stelaża przymocować - niby na allegro twierdzą że fotelik polaka można i szukałam w zakończonych aukcjach i jakoś nikt nie reklamował że jest z tym problem....?
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mi się pojawił jeszcze jeden problem odnośnie leżenia i wietrzenia krocza w szpitalu a więc jak tu leżeć i wietrzyć jak co chwila jakiś gość przychodzi do sąsiadki obok .
Nawet denerwowało mnie bo trafiłam na panią która miała dużo gości na tyle dużo że dostała ochrzan od sióstr .
Mnie to też denerwowało bo spokojnie dziecka nie można było nakarmić miałam wrażenie że wszyscy się na mnie patrzą .
A więc leżenie i wietrzenie to owszem ale w domku.
Nawet denerwowało mnie bo trafiłam na panią która miała dużo gości na tyle dużo że dostała ochrzan od sióstr .
Mnie to też denerwowało bo spokojnie dziecka nie można było nakarmić miałam wrażenie że wszyscy się na mnie patrzą .
A więc leżenie i wietrzenie to owszem ale w domku.
Kasulka piekne naprawde no widzisz ja mam to szczescie ze takie cudenka na drutach szydelkowanych mamy o tej babci i juz mam podobna z kapturkiem sukinisie ale niebieska coz babcia nie wiedziala wtedy co bedzie teraz pewnie sie rozszaleje z tym rozowym dzis np. dostalam od niej czepeczko berecik piekny tylko wypiore i zorbi zdjecie rozowa w paseczki do tego od mamy spodniczki dzinsowe hehe zaczyna sie powoli
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Dzięki dziewczyny :-)A wiecie co umówiłam się w sklepie że w razie jakby mi niespodziankę Martynka zrobiła i chłopakiem się okazała to mogę wymienić mój różowy wózeczek na inny kolor ;-)
magmil fajny wózeczek :-)
magmil fajny wózeczek :-)
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Sara właśnie przejrzałam 35 stron aukcyjnych Batko ;-) i chyba też skorzystam z tej promocji, że przy zakupie za 300 zł wysyłka gratis :-) fajne mają ubranka, a także dużo rzeczy przydatnych, i kocyki takie słodziutkie hi hi ;-). A nie chcę mi się po to wszystko latać po aptekach i sklepach .
Vinniki
Mamusia chłopczyków
Agusia, ja chyba też skorzystam z oferty Batko i hurtowo kupię wszystko - muszę tylko przejrzeć co mam od siostry i koleżanek.
Chcę też kupić laktator avent. Od razu w zestawie są butelki i pojemniki. Gdy karmiłam piersią bardzo często korzystałam z laktatora - odciągał zastoje pokarmu i pozwalał mi na wyjście z domu - np do kina z koleżanką - zawsze w domu było awaryjnie moje mleko pod ręką.
Tak jeszcze wracając do wątku pieluszkowego - tu jest link do strony, gdzie pokazano jak można składać pieluchę. Ja składałam wg pierwszego sposobu (trójkąt), a do środka zamiast wkładki druga pieluch złożona w prostokąt - takie miałam zalecenia lekarza.
http://www.ekobaby.pl/ep_instrukcja_skladania.php
Chcę też kupić laktator avent. Od razu w zestawie są butelki i pojemniki. Gdy karmiłam piersią bardzo często korzystałam z laktatora - odciągał zastoje pokarmu i pozwalał mi na wyjście z domu - np do kina z koleżanką - zawsze w domu było awaryjnie moje mleko pod ręką.
Tak jeszcze wracając do wątku pieluszkowego - tu jest link do strony, gdzie pokazano jak można składać pieluchę. Ja składałam wg pierwszego sposobu (trójkąt), a do środka zamiast wkładki druga pieluch złożona w prostokąt - takie miałam zalecenia lekarza.
http://www.ekobaby.pl/ep_instrukcja_skladania.php
Ostatnia edycja:
reklama