reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

A czy któraś z Was wie cos o firmie CONECO? Bo ja kupilam wozeczek tej firmy i mam nadzieje,ze sie sprawdzi :)

reklama
kaczuszka ja kupiłam ten wózeczek szaro-turkusowy ale bez fotelika bo i tak nie da się go zamontować do stelaża a co do reklamowania to nie pytałam ale chyba w sklepie a oni odsyłają do producenta :sorry2:

a skąd wiesz że nie da się do stelaża przymocować - niby na allegro twierdzą że fotelik polaka można i szukałam w zakończonych aukcjach i jakoś nikt nie reklamował że jest z tym problem....?

Mi się pojawił jeszcze jeden problem odnośnie leżenia i wietrzenia krocza w szpitalu a więc jak tu leżeć i wietrzyć jak co chwila jakiś gość przychodzi do sąsiadki obok .
Nawet denerwowało mnie bo trafiłam na panią która miała dużo gości na tyle dużo że dostała ochrzan od sióstr .
Mnie to też denerwowało bo spokojnie dziecka nie można było nakarmić miałam wrażenie że wszyscy się na mnie patrzą .
A więc leżenie i wietrzenie to owszem ale w domku.:tak::tak::tak:

Kasulka piekne naprawde no widzisz ja mam to szczescie ze takie cudenka na drutach szydelkowanych mamy o tej babci i juz mam podobna z kapturkiem sukinisie ale niebieska coz babcia nie wiedziala wtedy co bedzie teraz pewnie sie rozszaleje z tym rozowym:-D dzis np. dostalam od niej czepeczko berecik piekny tylko wypiore i zorbi zdjecie rozowa w paseczki do tego od mamy spodniczki dzinsowe hehe zaczyna sie powoli:-D

Dzięki dziewczyny :-)A wiecie co umówiłam się w sklepie że w razie jakby mi niespodziankę Martynka zrobiła i chłopakiem się okazała to mogę wymienić mój różowy wózeczek na inny kolor ;-)
magmil fajny wózeczek :-)

Sara właśnie przejrzałam 35 stron aukcyjnych Batko ;-) i chyba też skorzystam z tej promocji, że przy zakupie za 300 zł wysyłka gratis :-) fajne mają ubranka, a także dużo rzeczy przydatnych, i kocyki takie słodziutkie hi hi ;-). A nie chcę mi się po to wszystko latać po aptekach i sklepach :-D.

Agusia, ja chyba też skorzystam z oferty Batko i hurtowo kupię wszystko - muszę tylko przejrzeć co mam od siostry i koleżanek.
Chcę też kupić laktator avent. Od razu w zestawie są butelki i pojemniki. Gdy karmiłam piersią bardzo często korzystałam z laktatora - odciągał zastoje pokarmu i pozwalał mi na wyjście z domu - np do kina z koleżanką - zawsze w domu było awaryjnie moje mleko pod ręką.

Tak jeszcze wracając do wątku pieluszkowego - tu jest link do strony, gdzie pokazano jak można składać pieluchę. Ja składałam wg pierwszego sposobu (trójkąt), a do środka zamiast wkładki druga pieluch złożona w prostokąt - takie miałam zalecenia lekarza.
http://www.ekobaby.pl/ep_instrukcja_skladania.php

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry