tak w jednym jest kubełkowa w pozycji do mamy ma 3 pozycje-pionową, pół leżącą-leżącą a przodem "do świata" dwie pionową i wtedy jest też fotelikiem do karmienia(regulowana wysokość siedzenia dopasowywuje się do różnych stołów) i pół leżącą....Tak jak ktos napisał wczesniej za duzo do wyboru:-),a powiedz mi jeszcze z tych co ty kupowałas masz którys z spacerówka kubełkową ??
reklama
M
modroklejka
Gość
maniulka-wiesz który jest na maxa podobny do tego do którego link wstawiłas? quinny buzz 4 lub buzz 3...bardzo podobne!
QUINNY BUZZ 2007 + GONDOLA+ KOSZ + PARASOL+WYS+GRA (516957002) - Aukcje internetowe Allegro
mnie sie buzzy bardzo długo podobały, ale zrezygnowałam z nich ze wzgledu na płytką spacerówke...doszłam do wniosku ze jak spacerwka bedzie potrzeba maluszki beda miały ok 6-7 mc...a to bedzie wrzesien-pazdziernik-wiec potrzebne bedzie w niej troche miejsca na jakis cieplejsze ubranka czy kocyk...a niestaty spaceróki w buzzach sa dos płytkie i maja mało miejsca na pupe dziecka
QUINNY BUZZ 2007 + GONDOLA+ KOSZ + PARASOL+WYS+GRA (516957002) - Aukcje internetowe Allegro
mnie sie buzzy bardzo długo podobały, ale zrezygnowałam z nich ze wzgledu na płytką spacerówke...doszłam do wniosku ze jak spacerwka bedzie potrzeba maluszki beda miały ok 6-7 mc...a to bedzie wrzesien-pazdziernik-wiec potrzebne bedzie w niej troche miejsca na jakis cieplejsze ubranka czy kocyk...a niestaty spaceróki w buzzach sa dos płytkie i maja mało miejsca na pupe dziecka
Ostatnio edytowane przez moderatora:
M
modroklejka
Gość
wiecie...strzezonego Pan Bóg strzeze...ale jak wszystko ma swoich zwolenników ma i przeciwników...ja znam tylko jedną mame która chwaliła monitor oddechu mimo ze nie doswiadczyła bezdechu czy czegos podobnego....a dwie inne mamy które miały i korzystały stwierdziły ze zbedny bajer...uzywały czesciej jako niani czy lapmki nocnej bo te modele Angelcare maja wbudowana lampke....funkcja monitora je wkurzała bo one sa niby ustawione na 15 sekund bezdechu a włączaja sie juz po 10 sekundach bezruchu...co oznacza tylko tyle ze jesli malec sie przekreci i juz nie lezy na tej płytce to ona zaczyna piszczec budzac dziecko i mame...a przerywany sen i dla mamy i dla malca nie jest dobry....takie są opinie moich kolezanek...
my osobiscie nianie dostaniemy pewnie na chrzciny-ale taka bez monitora za to z kamera....mam duzy ogród i bede mogła małego zostawiać spiącego w wózeczku i patrzec z domku czy wszystko u niego ok a ja w tym czasie bede mogła np prasowac czy prac
my osobiscie nianie dostaniemy pewnie na chrzciny-ale taka bez monitora za to z kamera....mam duzy ogród i bede mogła małego zostawiać spiącego w wózeczku i patrzec z domku czy wszystko u niego ok a ja w tym czasie bede mogła np prasowac czy prac
maniulka tu znalazłam też coś w tym stylu:
TITI 2w1 wózek model hyperion wysyłka gratis (517753207) - Aukcje internetowe Allegro
widziałyście takie cudo??
WOZEK ABC DESIGN 6-TEC Stabilnosc i Design (521459774) - Aukcje internetowe Allegro
te mają ładne kolory takie soczyste:
WÓZEK 3in1 CHIPOLINO GEMMA 2008 NOWOŚĆ SS (522994310) - Aukcje internetowe Allegro
dla kogoś zainteresowane mutsy używany w dobrym stanie..
MUTSY KOMPLET (523291230) - Aukcje internetowe Allegro
Mutsy Urban Rider Sport 02 Czerwony full set (518405643) - Aukcje internetowe Allegro
Mutsy Urban Rider Cofee gold full set (518397779) - Aukcje internetowe Allegro
nowy mutsy-gondola
Nowy Mutsy Urban Rider Next Joey Silver (522979828) - Aukcje internetowe Allegro
komplet
Mutsy Urban Rider College Ceresi NOWY !!!!! Okazja (518798391) - Aukcje internetowe Allegro
Mutsy Urban Rider Apple Green NOWY !!!!! Okazja (518792486) - Aukcje internetowe Allegro
TITI 2w1 wózek model hyperion wysyłka gratis (517753207) - Aukcje internetowe Allegro
widziałyście takie cudo??
WOZEK ABC DESIGN 6-TEC Stabilnosc i Design (521459774) - Aukcje internetowe Allegro
te mają ładne kolory takie soczyste:
WÓZEK 3in1 CHIPOLINO GEMMA 2008 NOWOŚĆ SS (522994310) - Aukcje internetowe Allegro
dla kogoś zainteresowane mutsy używany w dobrym stanie..
MUTSY KOMPLET (523291230) - Aukcje internetowe Allegro
Mutsy Urban Rider Sport 02 Czerwony full set (518405643) - Aukcje internetowe Allegro
Mutsy Urban Rider Cofee gold full set (518397779) - Aukcje internetowe Allegro
nowy mutsy-gondola
Nowy Mutsy Urban Rider Next Joey Silver (522979828) - Aukcje internetowe Allegro
komplet
Mutsy Urban Rider College Ceresi NOWY !!!!! Okazja (518798391) - Aukcje internetowe Allegro
Mutsy Urban Rider Apple Green NOWY !!!!! Okazja (518792486) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
dziewczyny, ja to albo mam totalną sklerozę albo jakiś dziwny szpital czy co... Wy wszystkie nastawiacie się na kilkudniowe pobyty w szpitalu? tyle rzeczy planujecie zapakować...
co do tych majtek, to u nas kazali łazić bez - dokładnie jak gejsze, drobniutko ;-)
z resztą co to za łażenie, jak urodziłam o 14, potem przez kilka godzin dochodziłam do siebie leżąc, wzięłam prysznic na trzęsących się nogach, potem była noc a potem powiedzieli, że o 14 pani do domu jedzie...
co do nakładek na sutki - jak pisałam na innym wątku u mnie egzaminu nie zdały, bo córka nie umiała przez nie ssać - odcierpiałam co swoje i ssała po prostu pierś
co do tych majtek, to u nas kazali łazić bez - dokładnie jak gejsze, drobniutko ;-)
z resztą co to za łażenie, jak urodziłam o 14, potem przez kilka godzin dochodziłam do siebie leżąc, wzięłam prysznic na trzęsących się nogach, potem była noc a potem powiedzieli, że o 14 pani do domu jedzie...
co do nakładek na sutki - jak pisałam na innym wątku u mnie egzaminu nie zdały, bo córka nie umiała przez nie ssać - odcierpiałam co swoje i ssała po prostu pierś
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
modroklejka też własnie zauważyłam podobieństwo tylko ten impast jest lżejszy i ma większą spacerówkę może nie dużo ale zawsze
Laila06 ten titi to prawie kopia tego implasta i sporo tańsza tylko u mnie jest taki problem że mąż nie chce zamawiać przez internet a nigdzie w Szczecinie ich nie widziałam
Laila06 ten titi to prawie kopia tego implasta i sporo tańsza tylko u mnie jest taki problem że mąż nie chce zamawiać przez internet a nigdzie w Szczecinie ich nie widziałam
modroklejka też własnie zauważyłam podobieństwo tylko ten impast jest lżejszy i ma większą spacerówkę może nie dużo ale zawsze
nie zastanawiaj się nad nim tu masz opinie nei warto.. Re: wózki TITI ??? do brendy2 - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
M
modroklejka
Gość
rzeczywiscie szybko cie ola wypuscili...u mnie standardowo trzymaja 2-3 doby po porodze naturalnym i od 5 do7 po cesarce...
reklama
S
Sara27
Gość
Wiecie co,nianki sa tanie na allegro wiec to mozna kupic lub nie lekka reka,w zaleznosci od potrzeb.Ale ten monitor oddechu to hoho,kosztuje.Jesli uda mi sie upatrzec okazje w gratce lub na allegro to kupie a jak nie to 300 zl nie bede wydawala