reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Tak jak ktos napisał wczesniej za duzo do wyboru:-),a powiedz mi jeszcze z tych co ty kupowałas masz którys z spacerówka kubełkową ??
tak w jednym jest kubełkowa w pozycji do mamy ma 3 pozycje-pionową, pół leżącą-leżącą a przodem "do świata" dwie pionową i wtedy jest też fotelikiem do karmienia(regulowana wysokość siedzenia dopasowywuje się do różnych stołów) i pół leżącą....

reklama
maniulka-wiesz który jest na maxa podobny do tego do którego link wstawiłas? quinny buzz 4 lub buzz 3...bardzo podobne!
QUINNY BUZZ 2007 + GONDOLA+ KOSZ + PARASOL+WYS+GRA (516957002) - Aukcje internetowe Allegro

mnie sie buzzy bardzo długo podobały, ale zrezygnowałam z nich ze wzgledu na płytką spacerówke...doszłam do wniosku ze jak spacerwka bedzie potrzeba maluszki beda miały ok 6-7 mc...a to bedzie wrzesien-pazdziernik-wiec potrzebne bedzie w niej troche miejsca na jakis cieplejsze ubranka czy kocyk...a niestaty spaceróki w buzzach sa dos płytkie i maja mało miejsca na pupe dziecka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiecie...strzezonego Pan Bóg strzeze...ale jak wszystko ma swoich zwolenników ma i przeciwników...ja znam tylko jedną mame która chwaliła monitor oddechu mimo ze nie doswiadczyła bezdechu czy czegos podobnego....a dwie inne mamy które miały i korzystały stwierdziły ze zbedny bajer...uzywały czesciej jako niani czy lapmki nocnej bo te modele Angelcare maja wbudowana lampke....funkcja monitora je wkurzała bo one sa niby ustawione na 15 sekund bezdechu a włączaja sie juz po 10 sekundach bezruchu...co oznacza tylko tyle ze jesli malec sie przekreci i juz nie lezy na tej płytce to ona zaczyna piszczec budzac dziecko i mame...a przerywany sen i dla mamy i dla malca nie jest dobry....takie są opinie moich kolezanek...

my osobiscie nianie dostaniemy pewnie na chrzciny-ale taka bez monitora za to z kamera....mam duzy ogród i bede mogła małego zostawiać spiącego w wózeczku i patrzec z domku czy wszystko u niego ok a ja w tym czasie bede mogła np prasowac czy prac

dziewczyny, ja to albo mam totalną sklerozę albo jakiś dziwny szpital czy co... Wy wszystkie nastawiacie się na kilkudniowe pobyty w szpitalu? tyle rzeczy planujecie zapakować...
co do tych majtek, to u nas kazali łazić bez - dokładnie jak gejsze, drobniutko ;-)
z resztą co to za łażenie, jak urodziłam o 14, potem przez kilka godzin dochodziłam do siebie leżąc, wzięłam prysznic na trzęsących się nogach, potem była noc a potem powiedzieli, że o 14 pani do domu jedzie... :confused:
co do nakładek na sutki - jak pisałam na innym wątku u mnie egzaminu nie zdały, bo córka nie umiała przez nie ssać - odcierpiałam co swoje i ssała po prostu pierś :sorry2:

modroklejka też własnie zauważyłam podobieństwo tylko ten impast jest lżejszy i ma większą spacerówkę może nie dużo ale zawsze :tak:
Laila06 ten titi to prawie kopia tego implasta i sporo tańsza tylko u mnie jest taki problem że mąż nie chce zamawiać przez internet a nigdzie w Szczecinie ich nie widziałam

modroklejka też własnie zauważyłam podobieństwo tylko ten impast jest lżejszy i ma większą spacerówkę może nie dużo ale zawsze :tak:
Laila06 ten titi to prawie kopia tego implasta i sporo tańsza tylko u mnie jest taki problem że mąż nie chce zamawiać przez internet a nigdzie w Szczecinie ich nie widziałam

nie zastanawiaj się nad nim tu masz opinie nei warto.. Re: wózki TITI ??? do brendy2 - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

rzeczywiscie szybko cie ola wypuscili...u mnie standardowo trzymaja 2-3 doby po porodze naturalnym i od 5 do7 po cesarce...

reklama
Wiecie co,nianki sa tanie na allegro wiec to mozna kupic lub nie lekka reka,w zaleznosci od potrzeb.Ale ten monitor oddechu to hoho,kosztuje.Jesli uda mi sie upatrzec okazje w gratce lub na allegro to kupie a jak nie to 300 zl nie bede wydawala;)

Do góry