reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

moje doswiadczenie z chodzikiem to takie iz swiadomie przez tydzien moj maly w nich chodzil ale potkreslam tydzien... pozniej oddalam (pozyczony byl) w kolejnym tyg HUbcio zaczal sam probowac chodzic chodzik pokazal mu jak fajnie jest w pionie bbuszowac po mieszkaniu :-)

smiesza mnie tacy rodzice, ale z drugiej strony nie wiem sama jak bbym sie zachowywala jesli przeszlabym przez to co oni....

reklama
Carolin prawda wózek śliczny :-)
Moja mama hi hi babcia od razu jak się dowiedziała że jestem w ciąży to oświadczyła, że chce kupić wózek dla swojej wnuczki. Już podobno wybierała :-) więc ja nawet nie oglądam bo wiem że ładny wybierze. Za to co chwilę oglądam łóżeczka, chciałabym już kupić, ale planujemy remont pokoju więc po malowaniu kupimy łóżeczko :-).

To masz fajnie, chociaż ja też nie narzekam. My wybraliśmy wózek, a teściowie nam dali na niego pieniążki :)

Maniulka bardzo ladna kolyska oraz posciel:-)
My mamy tego typu tylko ze nie z krowkami tylko z jungla;-)
Vertbaudet - Baby Boy's Cot bumper

Ja jestem bardzo cieta na chodziki:angry:.Zawsze komentuje glosno jak widze dziecko w chodziku..nazywam to lenistwem rodzicow i brakiem wyobrazni.Sa teraz takie fajne autka -chodziki za ktorymi dzieciak sam wedruje..po co wsadzac w jakis kojec i krzywic dziecku nozki...Raz bylam u kolezanki na kawce ..ona wsadzila coreczke do chodzika a ja ja poprosilam aby nie robila tego przy mnie,bo nie lubie jak sie krzywdzi dziecko w mojej obecnosci...osz kurcze ale sie na mnie spojrzala:zawstydzona/y:..ale ja to olalam,pozniej zaczela sie tlumaczyc ze ona ja tam zadko wklada....ale watpie by tak bylo...po prostu chciala sie oczyscic z winy.

zani zaczełam się interesować akcesoriami dla dziecka to chodziki bardzo mi się podobały... jak zaszłam w ciażę zaczełam oglądać mamo to ja:-) to się dowiedziałam duuużo ciekawych rzeczy między innymi nosidełka sztywne pionowe i chodziki są be:))

a ja sie nie moge zdecydowac na posciel-podobaja mi sie feretti i stanlander bo maja super kolorki, ale ochraniacze sa takie wyskoie ze beda pasowały dopiero jak lozeczko bedzie na srednim poziomie-tak beda wystawac...sama nie wiem....

w sklpeie dotykałam tych z mamo-tato które chciałam kupic i sie załamałam....bawełna tak sztywna ze szok! poza tym cieniuka i mam wrazenie ze sie rozejdzie po 2-3 praniach

a drewex maja takie nie ładne kolory-wszystko bezowe, albo błekitne, ale nie taki czysty ładny niebieski tylko taki brudny kolor-nie wiem jak to okreslic...

mam pytanie poniekad związane z wozkami

co myslicie o tych bazach do fotelików? drogie sa bo prawie 500 zł kosztuja czyli tyle co fotelik, a w sumie tylko na rok starcza....sie zastanawiam, bo w moim aucie nie ma iso fixa wiec w gre wchodzi tylko easy base...

hehe...to ja byłam jeszcze "dziwniejsza"

61 cm i tylko 2750 gr...jak sie urodziłam to lekarz powiedział ze scyzoryk mama miała w brzuchu tak sie musiałam poskładac, bo mama niewielka kobitka-150 cm, 45 kg wagi przed ciaza:-)

reklama
Modroklejak to teraz mnie zalamalas.Bo ja juz zamowilam i dosza posciel i wypelnienie z mamo-tato tylko jej nie dotykalam ani nie widzialam bo jest w PL do nas dojdzie po swietach.Myslalam ze jest dobra gatunkowo.
No najwyzej bede zalowac,a moze nie,wszystko sie okaze w praniu jak to mowia hehe

Do góry