S
Sara27
Gość
Kitki wez lepiej nospe,a jak bol sie nasili to zadzwon do swojego lekarza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam ten wozeczek przy starszej corce(2 lata i 4 miesiace)-jest to moj wymarzony wozeczek spacerowy,duzo latamy wiec na lotnisku skladam w torbe podreczna ..waga 4kg leciutki,latwo skreca sie koleczkami,lawiruje miedzy polkami w sklepie:-).Zdecydowanie nie jest to wozeczek dla niemowlakow-w zyciu bym tam malucha nie wsadzila,nie wiem kto wpadl na pomysl nosidelka montowanego na ten stelaz..jesli producent to popelnil kardynalny blad ,poniewaz wozeczke jest lekki wiec i wywrotny.Dla dziecka powyzej poltora roku idealny:-).Moja Vanessa ma 98cm wzrostu i wcale jej nozki nie wystaja poza wozek..smialo moge go polecic jak wozek nastepny czyli jako lekka spacerowke.