reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

cześć dziewczyny, a myślałyście może kiedyś o zakupieniu nawilżacza powietrza? Chodzi mi po głowie ten pomysł bo u nas w mieszkaniu bardzo suche powietrze i nie wiem czy same ręczniki wystarczą - przede wszystkim trzeba o nich zawsze pamiętać... :)
my napewno kupimy bo też mamy bardzo sucho a ponad to mój mąż ma ciągły katar wiec to będzie zakup już wcześniej

reklama
ja myśle że kaftanik śpioszki i na to pajacyk cieniutki bawełniany i do tego kombinezonik.... lepiej mieć pod ręką marzec jest strasznie zdradliwy... nawet jak jest słonko to jest jeszcze ostre "pozimowe" powietrze

A ja ubiore tak kaftanik pajacyk skarpetki i na to wszytsko kombinezonik czapeczka bawelniana cienka i na to czapeczka grubsza oczywiscie kombinezon w polaczeniu z rekawiczkami i takimi bucikami lacznie na powietrze jak wyjdziemy a bedzie wietrznie i zmino zaloże cienka pieluszke na fotelik zeby jej czy mu w buzke nie wiało to tyle tak byl Kuba ubrany jak wychodził

wózek kompletny to gondola, spacerówka, torba na zakupy, kocyk, adapter do fotelika, torbe na kołach do przewożenia wózka, parasol, plecak
w gondoli są długie uszy do przenoszenia i 4 boczne kieszonki dwie małe przy nózkach i dwie z boku na uszy i może coś jeszcze materacyk i wiatrołap... daszek jest wspólny dla gondoli i spacerówki jest możliwośc regulacji wysokości gondoli... ja jestem doś niska więc na wysokości najwyższej gondole mam na wysokości pępka
w spacerówce 5 punktowe pasy i wkładka redukcyjna dla mniejszych dzieci podnóżek regulowany i też można regulowac wysokość siedziska... nie da się jej połóżyc na płasko(na tym w tym wózku nam nie zalezało)
wózek ma skrętne przednie koła i możliwość złożenia tylnych do wjazdu i zjazdu ze schodów
..i spacerówke na spacerkach czy w gościach czy w restauracji można traktować jako fotelik do jedzenia bo jest wysoki:
http://www.organictradingco.com/im/homepage/Xplory Cafe.JPG

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry