reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Po mojej ostatniej wizycie w sklepach z dziecięcymi rzeczami znalazłam wózek który być może zakupię jeszcze mężus musi go zobaczyć ale chyba będzie to własnie on a mianowicie x-lander wersja XQ prowadzi się super wyposażenie też ok waga jak dla mnie idealna 8,5 kg najlżejszy z wózków które tam były a było tego sporo,jedyne co to oklepane kolory typowe dla x landera ale cóż nie można mieć wszystkiego naraz
Po mojej ostatniej wizycie w sklepach z dziecięcymi rzeczami znalazłam wózek który być może zakupię jeszcze mężus musi go zobaczyć ale chyba będzie to własnie on a mianowicie x-lander wersja XQ prowadzi się super wyposażenie też ok waga jak dla mnie idealna 8,5 kg najlżejszy z wózków które tam były a było tego sporo,jedyne co to oklepane kolory typowe dla x landera ale cóż nie można mieć wszystkiego naraz
ja ze względu na trudny teren przed blokiem też myślałam o x-landerze ale podobno teraz są one dużo gorszej jakości niż kiedyś i dlatego zdecydowałam się na emmaljunge edge na podwoziu sport jest podobno lepsza jeżli chodzi o tereny trudne.... a z tego co wiem to w komisach można je dostać w badzo dobrym stanie w fajnych cenach ....
wydaje mi się że to jak z samochodem lepiej starszą używke lepszą niż nowe tico z salonu
miotlica
Fanka BB :)
MR -super, że jesteś zadowolona. Ja nie wybrałabym takiego, bo lubię proste formy, kształty i wzory. Dlatego dla mnie jest nieco zbyt udziwnione. Ale fajne to jest właśnie, że mamy takie różne gusta i dobrze zobaczyć, co wybieracie:-) Ja już wspominałam, że łóżeczko dostanę od koleżanki, jej synek już z niego wyrósł - ale jak będę je miała, to też wstawię fotkę, a co!
Truda23 bardzo dziękuje ci za twoją opinie na temat tych łóżeczek podbudowałas mnie trochę a ty jakie planujesz kupić masz już upatrzone
Z allegro to są moje typy
ŁÓŻECZKA/KOJCE FIBO SIMBO BUJAK,PRZEWIJ, DASZEK (496342458) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻECZKA- KOJCE ARTI L6 MAX-PEŁNE WYPOSAŻENIE (501598917) - Aukcje internetowe Allegro
No i oczywiscie jeszcze w sklepach popatrze co maja i porównam
My kupilismy X-landera i jestem bardzo zadowolona lekki, cudownie sie prowadzi, szybko i łatwo sklada. teraz musimy tylko dokupic fotelik do kompletu i bedzie GIT!!!
Facet w sklepie pokazywal nam wiele wozków ale rzeczywiście X-lander zrobil na nas najlepsze wrażenie.
polecam
Facet w sklepie pokazywal nam wiele wozków ale rzeczywiście X-lander zrobil na nas najlepsze wrażenie.
polecam
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
ATsonia a jaki model???
Carolin musisz koniecznie zdać nam relację o tym wózku. Ja też chcę taki !! :-) U mnie pewnie będzie czerwony :-)
carolin - koniecznie napisz wrażenia jak przyjdzie wózeczek, my też wybraliśmy mikado, tylko ciągle nie wiemy jaki kolor;-)
Dziewczyny, jeszcze chwila cierpliwości. Transport został odsunięty, chyba na wtorek. W każdym bądź razie nie zapomniałam o Was i jak tylko przyjdzie to dam znać co i jak Fotelik na wózek już czeka
anita&maciek
Wdrożona(y)
Tak!!! Tez jestem tego zdania!!ja uważam ze te przenie koła są beznadziejne tzn nie konkretnie w tym wózku ale w ogóle te podwójne
Zaje..fajny wozek ale te podwojne kola!!!
reklama
czesc Dziewczyny
my też myślimy o x-landerze XA. Byliśmy wsobotę w hurtowni i z wiele wózkow ten spodobał nam sie najbardziej. obsługa bardzo miła, mogliśmy sprawdzić czy wózek zmieści nam sie do bagażnika, Pan zamontował nam nawet fotelik z bazą aby sprawdzić czy sie zmiesci - mamy sportowe auto i zastanawiamy sie czy na poczatku damy rade czy trzeba juz teraz zmieniac.
A co myslicie o tych bazach do fotelików samochodowych? Moze któras z Was ma juz cos takiego?
a poza tym to boli mnie brzuch jak na okres - ale brzuch nie jest twardy. Martwić się
my też myślimy o x-landerze XA. Byliśmy wsobotę w hurtowni i z wiele wózkow ten spodobał nam sie najbardziej. obsługa bardzo miła, mogliśmy sprawdzić czy wózek zmieści nam sie do bagażnika, Pan zamontował nam nawet fotelik z bazą aby sprawdzić czy sie zmiesci - mamy sportowe auto i zastanawiamy sie czy na poczatku damy rade czy trzeba juz teraz zmieniac.
A co myslicie o tych bazach do fotelików samochodowych? Moze któras z Was ma juz cos takiego?
a poza tym to boli mnie brzuch jak na okres - ale brzuch nie jest twardy. Martwić się