reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Modroklejka nie wiem dokladnie jaki model byl tego wozka ale to byl z Graco,tak naprawde jak weszlismy do tego sklepu to jedna alejka wozki a druga lozeczka, reszte sklepu to z zabawkami(taka duuuuuza hala)ogladalam kilka,i tez jest z Silver Cross i jeszcze z jakiej tam firmy.
Ten z Graco byl bardzo podobny do tego
CLEO wózki dziecięce głębokie -spacerowe GRACO (500991130) - Aukcje internetowe Allegro
I jak dla mnie super sie prowadzi.

A z Silver Crossa byl bez nosidla(tego wkladu) tylko sama spacerowka ktora rozklada sie do konca,tez fajny.Miala taki dosc gruby ochraniacz na nogi i dodatkowo drugi cienki.

a jesli chodzi o oparcie oby dwie mialy bardzo sztywne.

Ostatnia edycja:
reklama
powanie?

a wydawał sie taki fajny! widzielismy go raz na zywo z dzidziusiem w srodku i tak nam sie spodobał...dupa jas:zawstydzona/y:
No powaznie!!!!
I dlatego ona chce go sprzedac a malemu kupic taka normalna zwykla spacerowke.Ta druga kolezanka co ma 5miesiecznego szkraba tez ma taka sama i tez chce juz to wszystko sprzedac i oczywiscie obydwie myslaly ze jak ja jestem w ciazy to od ktorejs z nich odkupie.
Faktycznie te wozki nie zle wygladaja,ale przypacz sie ze one nie maja takiej podstawki na nozki tylko taki bajer pol okragly,ja wole kupic wozek jeden a praktyczny i wygodny dla malenstwa.

ja odciagalam w roznych sytuacjach...pamietam (z czego sie teraz troche smieje) , ze na poczatku bardzo nie lubilam karmienia i tego uczucia i jakos laktatorem mi szlo szybciej...chcialam tez kontrolowac w pewnym momecie ile kuba zjada bo wydawalo mi sie ze jest wiecznie glodny...pozniej uzywalam laktatora jak mialam nawal i syn np spal a ja czulam ze mi zaraz piersi eksploduja to sobie wtedy tak tylko troszke dla ulgi odciagalam....no i zdazylo mi sie tez kilka razy gdzies w miejscach publicznych odciagac...jak musialam gdzies jechac cos zalatwic bez dziecka ...raz nawet w przymierzalni odciagalam w sklepie:) a no i na poczatku w szpitalu jak mialam plaskie brodawki i maly nie umial ssac to troche laktator mi pomogl..jemu tez:)

Tanu pierwszy raz slysze zeby jakas mamuska w miejscach publicznych uzywala laktatora,no ale w sumie jak nie bylo wyjscia to czemu nie??!!kazda pora i miejsce jest dobre.

Zapomnialam napisac ze dotarla paczka z allegro z posciela i wypelnieniem ale do PL a do mnie dotrze po swietach,meza siostra otworzyla i mowila ze jest super:-)juz nie moge sie doczekac kiedy to zobacze.

reklama
Do góry