reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja też myślałam o Mutsy Urban Rider albo X-landerze XA. Mąż się uparł:-p, że tylne koła skrętne są najlepsze, więc skłaniamy się ku mutsy, ale ta cena...

reklama
Śliczne te wasze zakupy:-) zwłaszcza dla dzieciaków.
Mordoklejko rampers dla malucha przepiękny. Ja jestem zakochana w takich ubrankach, fajnie, że latem będę mogła tak dzieciaka stroić;-) A co do sprzętów do karmienia, też bardzo podoba mi sie zestaw Tommee Tippee ale jeśli Avent ma być lepszy, to wiadomo, trzeba będzie sie przemóc:-(

Pochwalę się Wam moimi zakupami - póki co tylko dla mnie:
tunika - fajna ale cieniutka, no i mogła być dłuższa, ja jestem dość wysoka (176cm)
**TUNIKI CIĄZOWE**HIT**KOLORY** NOWOŚĆ - 25zł (442892087) - Aukcje internetowe Allegro
sweterek- tak samo jak z tuniką, mógłby być dłuższy
** SWETERKI CIĄŻOWE**SUPER** NOWOŚĆ - 35zł (449030099) - Aukcje internetowe Allegro

no i kupiłam jeszcze spodnie w h&m mama, super ale strasznie drogie:wściekła/y:

magmatr...urbanem się bardzo trudno cofa-trzeba sie przyzywyczaic ze jak go ciagniesz w lewo to on jedzie w prawo i na odwrót- to przez to ze tylne koła sa na jednej osi....brat meza chciał taki dla bratanka i nawet miał w domu, ale odwiózł i wymienił na 4 ridera-tez ma koła skretne i pompowane, ale niezaleznie wiec lepiej sie skreca....za to moja kolezanka która sprzedaje musty i casualplay w poznaniu polecała transportera z musty i s4 z casual....

Cześć dziewczyny ja z mężem już kupilismy wózek jest fajny podoba nam sie napewno dla naszego skarb ateż się spodoba wszystko w jednym wóżku jest dla niemowlaka spacerówka itp :-)

modroklejka, super ten koszyczek, taki słodki :-)
magmart, ja też mam zawsze problem i właściwie nie kupuję nic do ubrania w necie - mam 181cm wzrostu, więc wszystko jest za krótkie niestety :-(

ja do bardzo wysokich nie naleze mam 169 cm, ale za to kulkowata jestem i zawsze byłam....i wiecie co? wcale nie h&m mama, a h&m bib bardziej mi pasuje-to niby seria dla otyłych, ale jak sie najmniejsze rozmiary przymierza to sa ok...i tuniki sa dłuzsze...dziwnie to brzmi ale normalnie nosiłam góry 40-42 a z hm bib 44 ale przynajmniej nie niały waskich rekawów i z długoscia były ok-zawsze lubiłam dłuzsze ciuszki za biodro

W Szczecinie jest jeden sklep h&m i nie ma kolekcji mama ani bib niestety powiem wam że tu strasznie ciężko z odzieżą dla ciężarnych zwłaszcza tych co są z natury duże :baffled: znalazłam ostatnio sklepik z odzieżą ciążową ale tylko do rozmiaru 40 a ja potrzebuję większe na razie jakos sobie radze ale pewnie górą będą dresy bo te to i w sklepie kupie w rozmiarze xxl

mordoklejka...a wiesz ja przed pierwsza ciaza mialam rozmiar tak jak ty 40, 42 apo ciazy nie wiem jakim cudem zeszlam pierwszy raz w zyciu do rozmiaru 36...a nawet 34.....to chyba jakis cud byl:)

reklama
Maniulka ja też jestem ze szczecina, faktycznie u nas w h&m nie ma ubrań dla ciężarnych.Ja ostatnio pojechałam do Schwedt do h&m i tam jest duży wybór a ze Szczecina jedzie się tam szybciutko.

Do góry