reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
edis - a co Ci sie nie podoba? Mi sie wszystko podoba. Ja z kolei nie kupuję zestawów bo lubię wybierać sama chociaz moze sie troche przepłaca - za kazdym razem koszty przesyłki...

Kitki-przepiekne te ciuszki!Naprawde fajne sztuki w ladnych kolorach.Kurteczka fioletowo-biala super.

Wiecie co,pomyslalam sobie ze jak wejde na forum o 7 rano to nikogo nie bedzie a tu juz taki tlum:-DWczesnie wstajecie,ja tez...

Pisałam wam ostatnio że kupiłam kurtkę a kobieta ma zawieszone konto i nie ma z nią kontaktu.Zaczęłam do niej dzwonić,raz za razem,rozłączała mnie więc napisałam sms-a że idę na policję(taki miałam zamiar) odpisała że przeprasza i mi ją wyślę.Wczoraj napisała że wysłała ,a ja kupiłam już taką samą kurtkę tylko niebieską.O ile ta zielona dojdzie może któraś z was chciałaby ją ode mnie odkupić?
WOJCIK*ZIELONA KSIEZNICZKA*BABKA PLASZCZYK CUDO 86 (1448300887) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Cena tej jest dobra bo ja tą drugą kupiłam za 83 zł.

ja spodnie na lato kupuję na 92 a bluzki na 98, chociaż jak odejdzie pielucha to spodnie też trochę się wyżej uniosą i dlatego też mam problem z rozmiarami na lato :/ na razie mam jedne spodenki na 2-3 z H&M i są ogromne

reklama
Ja mam taki kombinezon na lato nexta NEXT-KOMBINEZON ROLL-UP-WIOSNA-LATO-92 (1422274904) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i muszę przymierzyć bez pieluchy ile jest luzu czy na lato będzie na pewno dobry.Normalnie to kupuje rozmiar 2-3 lata ale z taki kombinezon nie może być przyduży bo będzie wisiał krok na kolanach.Najlepiej przymierzyć,szkoda że u nas nie ma nexta.
Ten kombinezon co wam tu pokazałam aukcje jest śliczny , na zdjęciu wygląda brzydko,ale dzień wcześniej zakończyła się aukcja z takim samym za 70 zł (ja kupiłam za 26) i tam oglądnęłam sobie lepsze zdjęcia.

Ostatnia edycja:
Do góry