reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ivaz widzę że kilka rzeczy kupiłaś u bogny-r ,ja u niej kupowałam 2 razy i byłam bardzo zadowolona.Ostatnio kupiłam u niej ten komplet ,tunikę i legginsy GAP legginsy Petersburg do kompletu 2T (92/98) (1439867131) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Spodobał mi się też ten czerwony grzybek co ma dziewczynka na zdjęciach ale u tej bogny skończył się za ponad 70 zl a ja kupiła u kogoś innego za 25 tylko droga przesyłka 13 zł.
Ivaz pasowałaby do tego kompletu jeszcze ta kurteczka z kurką :)

Ostatnia edycja:
reklama
ivaz - super zakupy;) tez mam ten komplet z kurka, kupilam na jesieni ale spodnie to sa jeszcze duzo za duze. Bluzeczke z zyrafa też mam ;) a i z serii nexta z jabluszkiem mam tuniczkę na lato. hehe nawet ta sukienke z dzianiny h&m z kieszeniami tez mam tylko paski w kolorze morski/blekit.

bogna-r wydaje mi sie byc trochę przereklamowana, obserwowwalam jej aukcje przez jakis czas ale wszystko u niej jest chorendalnie droższe i warto kupowac u kogoś innego - chyba,ze ma jakies perelki,ktorych nie ma na allegro.

Niedawno sprzedalam spodnie jak nowe za 33zł a u niej poszły te same za 69zł. Ludzie czasem sie zatrybiają i walczą sztucznie windując ceny.A takie same spodnie na innych aukcjach nawet po 24zl byly.

ivaz bardzo podoba mi sie to biale łóżeczko, super, skromne i dziewczęce. Chociaż jak mam pokoj groszkowa zielen to raczej bedzie pasować łózeczko sosnowe - chyba,ze przemalujemy ;)

saro - Ty zawsze znajdziesz super ceny ;)

Ostatnia edycja:
Eve na allegro :)
Midnight masz rację że bogna-r jest przereklamowana,ten czerwony grzybek poszedł u niej za ponad 70 zł a ja kupiłam u kogoś innego za 25 zł, i tak jest z prawie każdą rzeczą,ale ten komplet co kupiłam był tylko u niej i nigdy nie widziałam takiego na allegro więc nie miałam wyboru:) Kiedyś też kupiłam kurtkę, którą też pierwszy raz widziałam u niej i nigdy więcdej nie spotkałam się z taką na allegro.

a mi m kupił kilka używanych rzeczy z nexta na ebayu za jakieś śmieszne pieniądze, nawet tą kurtkę co ostatnio pokazywałam kupił za 4funty czyli za jakieś 20zł a u nas na allegro ta sama poszła za 60zł ;] teraz czekam aż mi przyśle paczkę

a ma któraś z Was piżamki GAP bo nie wiem jaki wziąć rozmiar dla Kuby, 2t czy 3t ;| bo z nexta to chyba wezmę na 98

Agnesia ja miałam piżamkę gapa na 12-18 mies i tak wypadała ale teraz wzięłabym na 3 lata,one mają takie wąskie ,obcisłe spodnie więc jak będzie większa to i tak nie będzie przeszkadzac.

no właśnie ze względu na te wąskie spodnie chcę te piżamki, jeszcze z mothercare mają takie fajne piżamki, te spodnie się przynajmniej nie podwijają i dziecko nie śpi z odkrytymi nóżkami ;]

iwonka - myślałam, ze na żywo widziałaś :) ale łóżko ze Stanów "idzie" więc pewnie trzeba dlugo czekać, a ja potrzebuję na już.

reklama
agniesiaa ja kupuje tylko takie piżamki,tj z tymi wąskimi spodenkami i dopasowanymi bluzeczkami, mam dwie z mothercare i jedną z H&M z tego samego powodu co ty

Do góry