reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

mignight ta z H&Mu ma bardzo fajny kolor i przetarcia, ja wziełam na 98, ale jak przyłozyłam do niej 92 w sumie nie widziałam zadnej róznicy, moze ta wieksza był z 1 cm szersza, ale Zosia ma pokaźny brzuszek więc wolałam ta szersza bo w długosci sa takie same
Chyba ta z H&M mi się bardziej podoba jest taka "dorosła" sama bym w takiej smigała ;-)

reklama
Magdalenka zebys wiedziała, sandały to sobie kiedys w Smyku kupiłam, w H&M parę razy kupowałam jakieś bluzki, leginsy na stoisku dziecięcym/młodziezowym, rozm 158 jest dla mnie jak raz :-)

ja też mam kilka bluzek z działu dziecięcego z H&M i leginsy, a i z moją 13 lenią kuzynką wymieniam się ubraniami, ale już niedługo, bo ona coraz wyższa, już mnie przerosła ;]

Eve to aż dziwne bo ja wczoraj w realu oglądałam taki fajny telefon vtech za 180 zł,a na allegro jest za 120zł.A Ada nie dopomina się już smoczka? Bo Marysia od czasu do czasu sobie o nim przypomni.
Tą kurtkę to chciałam kupic jeszcze jedną bo może któraś z was by chciała,a jak nie to sprzedałabym na allegro,ale była ostatnia w rozmiarze na 3 lat i jeszcze tylko jedna na 2 lata,ale to za rok już za mała.

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
reklama
Eve ,Marysia od dawna uwielbia teletubisie,do tego jakiś czas temu doszedł dobranocny ogród i dzwoneczek.Dzwoneczka oglądamy ok.10 razy dziennie,znam go juz na pamiec i moge zastąpic lektora:)
Mamy podobnego teletubisia ale Marysia nie bardzo się nim bawi,przypomni sobie o nim raz na miesiąc na 3 minuty.

Do góry