reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Kitki musimy wiec razem jezdzic do Schwedt bo mój m mnie ciągle popędza, dzisiaj poszedł na rybkę a ja chodziłam po sklepach,tylko w realu byliśmy razem.
Ivaz my tez mamy ten domek teletubisiów ,pożyczony od mojej siostry,fajny jest.
Agnesia kurtka super.

Ostatnia edycja:
ja chce Nadii kupic stolik Mamuta tylko doradzcie mi ktory i czy z jednym czy dwoma krzesełkami??? oto one: IKEA MAMMUT KOMPLET STOLIK + DWA KRZESEŁKA MAMUT (1449574578) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i jeszcze sa takie STOLIK MAMUT jak IKEA ZESTAW 3w1 do LEGO TEGA (1464794912) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy. W tym drugim te krzesełka maja niskie oparcia, nie wiem czy jak dziecko sie mocno oprze to nie bede sie latwo wywracac, jak myslicie??? A w ogole to zaraz zajrze na strone ikei, ciekawe czy maja tam ceny podane, zobacze ile w sklepie bo jak bedzie duzo taniej to moze sobie wycieczke zrobimy np. do poznania:-) juz widze mine pawła heh

tak Iwonka mozemy tylko bez dzieci:-) pamietasz jak ostatnio pojechałysmy z Nadia i Marysia do Szwedt??? To byla jedna wielka pogon za nimi i szukanie ich wsród wieszaków z ubraniami:-) nawet mi sie nic nie chcialo ogladac, bylam zmachana jak nic

Ostatnia edycja:
kitki to zależy czego potrzebujesz, te ikeowskie stoliki duże są. Mam wrażenie, że te z ikei stołeczki będą wygodniejsze, chociaż dzieciaki też się na nich przewracają.
A nie chcesz jakiegoś drewnianego stolika?

Kitki ja mam właśnie taki zestaw jak pokazałaś tylko stolik w kolorze drewna,jestem bardzo zadowolona.Ja dzisiaj w Schwedt byłam bez Marysi tylko z m i Julką, pierwszy raz tak pojechałam ,ale super się tak chodzi po sklepach bez biegania za dzieckiem.
Na allegro za tego Lacka płaciłam 50 +25 przesyłka, ale u nas nie ma ikei ,więc co mialam zrobic.

Ostatnia edycja:
stolik lack teraz kosztuje 19,90, jakościowo to byle co, jak dzieciak mocnie walnie jakimś klockiem to dziura się robi w tym paździerzu, moja Zosia właśnie tak ten stolik dorobiła, teraz uzytkuje drugi, bo szkoda kasy na coś droższego bo i tak pomaluje blat flamastrami.
Iwona fajna ta zara, ale ja wolę klasyczny fason, widziałam swietne katanki w kapp ahl ale niestety juz nie ma.
A co do prezentu myslałam jeszcze o tym QUERCETTI Mozaika 48el FANTAKOLOR Junior 4195 (1456589393) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry