reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ja tez nie mam zadnego ciuchlandu koło siebie, a chętnie bym zajrzała, choć też nie potrafię grzebać, kiedyś mój brat prowadził lumpeks ale u niego akurat zawsze cos fajnego znalazłam bo miałam pierwszeństwo :-)

A ja uwielbiam lumpki i zawsze wychodze z siatami:-D:-D:-Di to prawda że nie tylko biedni ubierają się w lumpkach sama znam mase ludzi którzy podjeżdżają super fura i wychodza z siatami sa to zarówno babki jak i faceci
Magdalenka ja jakoas slepa,ale czad ciuszki a płaszczy cudny:szok::szok::szok:ale miałas trafiejke

Edis fajne połączenie kolorów :tak:

ja czesto jak moge do miedzynarodówki zaglądam i czasem znajduje cos fajnego

któras z dziewczyn jakis czas temu podsylala link zestaw malej sprzataczki, nie moge teraz znaleźć...pomózcie bo chcialam cos takiego kupic

macie już sanki?

Ostatnia edycja:
ja czesto jak moge do miedzynarodówki zaglądam i czasem znajduje cos fajnego

któras z dziewczyn jakis czas temu podsylala link zestaw malej sprzataczki, nie moge teraz znaleźć...pomózcie bo chcialam cos takiego kupic

macie już sanki?

my sanki kupiliśmy rok temu, ale jednak to chyba było za wcześnie, ale w tym roku, to myśle że będzie radocha :) mam zwykłe drewniane z oparciem.

Iwona tylko do tego mojego :tak::tak::tak:i jak już będzie mój Darek bo ja z Martyna to się nie wypuszczam tam trzeba miec wolne ręce i duzo spokoju ona mi tego nie da:-pnie wiem jak będzie bo może przyzwyczai sie do dziadka czy cioci i będę mogla ją zostawić na trochę to wtedy wcześniej możemy iść

Edis ja bym ci chętnie wyszprerała jakąs torebunie ale nie bywam na Allegro ostatnio,chociaz mąż wczoraj przelała kaskę na Pl konto więc kto wie :-D:-D:-D

Sanki,mata wodna,laptop FP i klockowe zoo sa na liscie prezentow swiatecznych u nas.Reszta to nie wiem,chyba niespodzianki i kasa bo wypada mi podpowiedziec prezenty tylko tym co sie pytaja,a pyta sie zazwyczaj niecala rodzinka.
Sanki planujemy kupic z mezem my (tzn ja i maz) i myslalam nad drenianymi takimi stabilniejszymi,dla mlodszych dzieci.Nie mam jeszcze uopatrzonych wiec chetnie popatrze co wy bedziecie kupowac:)

Ja mialam extra lumpek pod blokiem prawie,ale skiepscil sie towar tak,ze juz tam nie kuouje,podobno zmienili sie dostawcy.Kiedys byly tam swietne ciuszki glownie next,gap,marks&spencer etc. i tlum ze hej,a teraz te ciuchy sa kiepskie,maja niezbyt zapach co juz dla mnie wyklucza i juz tak klientow nie ma.W kazdym razie polecam chodzic w dzien dostawy i najlepiej w chwili otrwarcia,wtedy mozna cos wyszperac.Ja juz nie chodze bo raz ze lumpek sie zwalil to i czasu nie mam.Dla Julity ciuszki "zlobkowe" kupuje na allegro,upatruje jakies niedrogie aukcje (czasem uda mi sie nawet upolowac cos fajnego za 1-5 zl/szt) i jestem zadowolona bo jak narazie na sprzedawcach sie nie przejechalam.

midnight- my kupilismy Szymonkowi sanki w zeszłym roku na gwiazdkę, kupiliśmy takie wielofonkcyjne i jesteśmy z nich mega zadowoleni, fakt nie były tanie, ale zdecydowanie warto i nie żałujemy, Szymon je uwielbia, a ja wiem, że jest mu ciepło i miło, w zeszłym roku jak był jeszcze malutki, to jak zanąl na spacerze to nawet go można było w tych sankach położyć.

O takie- czerwone mamy

SANKI BABY MERC SUPER CENA I JAKOŚC 6-KOLORÓW (1306761653) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Ja mam dodane do obserwowanych nastepujace aukcje sankowe:

SANKI Z OPARCIEM,PCHACZEM I ŚPIWORKIEM-WYPRZEDAŻ (1298566786) - Aukcje internetowe Allegro

AT sanki z oparciem + materacyk gratis!! (1298502350) - Aukcje internetowe Allegro

SUPER SANKI DREWNIANE RETRO FOTELIKOWE WYS.KURIER! (1298827349) - Aukcje internetowe Allegro

FULL ZESTAW !!! SANKI OPARCIE,ŚPIWÓR, PCHACZ !!! (1314206117) - Aukcje internetowe Allegro

Metalowe sanki dziecięce Piccolino Adbor (1283096478) - Aukcje internetowe Allegro

SANKI Z REGULOWANA RĄCZKA SPIWORKIEM NEW COLOR (1300884909) - Aukcje internetowe Allegro

Istotne jest by oparcie bylo wyzsze,bo jak jest nizsze to dziecko,zwlaszcza starsze odgina sie do tylu bo widzialam takie 2-3 latki rok temu "odgiete".
ATsonia-a nie brudzi sie ten spiwor od buciorow w srodku?czy on tam jest w srodku nieprzemakalny w miejscu butow?Bo w tych moich dodanych sa podobne modele wizualnie a ciut tansze:-D po tym ogladaniu sanek JA CHCE JUZ SNIEG!!!!!!!

Do góry