reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

super ze butki dla Gosi sie znalazły:-):-) ale akcja byla:-D

a do nas w koncu dotarł kombinezon, powiem Wam ze kolor ciut ciemniejszy niz na zdjeciach tzn. spodnie ciemny fiolet taki jak dziewczyny maja z ubieglego roku, kurtka tez ciut ciemniejsza, ogólnie to mało tego koloru lila-róż ale co tam, najwazniejsze ze rozmiar dobry, w koncu, ufff:-) mam nadzieje ze do konca zimy jakos w nim przechodzi

reklama
o Ivaz to rzeczywiście tanio kupujesz te pampersy :)

Kitki super że kombinezon pasuje, napewno przechodzi całą zimę, aż tak szybko nie rosną nasze dzieciaczki :)

dzięki Agniesiaa, ale ja kupuje je po 35zł w paczce chyba jest 52szt ale głowy nie dam
Carolin ostatnio byłam na Marywilskiej tam gdzie przeniesiono kupców ze stadionu i tam jest stoisko z tanimi pampersami.

Byłam tam 2 tyg temu mój M. odkrył to stoisko przez allegro :) i faktycznie są tam też niemieckie i moim zdaniem są ciut lepsze niż nasze polskie, niby nic się nie różni a jednak mam wrażenie że lepiej chłoną. Cena faktycznie lepsza i dla drugiego dziecka też tam będę kupować :)

Maniulka Next ma dosyć małe czapki i wcześniej kupilam inną czapkę w rozmiarze 1-2 lata i jest taka przyciasna dlatego ten komplet wzięłam o rozmiar większy.Na allegro duzo osób sprzedających czapki next pisze że są trochę mniejsze niż mówi rozmiar.

Iwona - wydaje mi się, że te "niemieckie" tańsze produkty to podróbki.
tak jest na pewno z chemią (proszki, płyny itp..) - robią podróbki i wsypują do opakowań znanych marek. z pampersami może być podobnie. zarabiają na tym krocie, bo niby od ceny sklepowej tej znanej marki tańsze, a w środku nie wiadomo co.
kiedys był taki program w tv, a i chyba policja odkryła kilka takich miejsce gdzie "przesypywali proszki", nawet chyba niedawno o tym było

Iwona - wydaje mi się, że te "niemieckie" tańsze produkty to podróbki.
tak jest na pewno z chemią (proszki, płyny itp..) - robią podróbki i wsypują do opakowań znanych marek. z pampersami może być podobnie. zarabiają na tym krocie, bo niby od ceny sklepowej tej znanej marki tańsze, a w środku nie wiadomo co.
kiedys był taki program w tv, a i chyba policja odkryła kilka takich miejsce gdzie "przesypywali proszki", nawet chyba niedawno o tym było

nie wiem ile w Niemczech kosztują, ale ja kupowałam niemieckie pampersy za 57 gr za szt. co przy promocji w polskich wychodzi podobnie, ale jak pisałam mam wrażenie, ze są lepsze.
jesli chodzi o proszki korzystam z nich od dawna i nie zauważylam, aby byly kiepskie, wiec raczej to nie byly podrobki

Zgadzam się z carolin ceny na pewno niemieckich produktów nie sa tyańsze a raczej zbliżone, ale za to ich jakość o niebo wyższa, ja kupuje oprócz pampersów, zel do prania persila, płyny do płukania i twierdze ze nasze Polskie persile to popłuczyny, niemieckie sa o wiele lepsze

reklama
Iśku , może masz rację i ktoś wziął je za darmo.Bo to samo jest z proszkami , w niemczech kupuję drożej niż u nas a zakupy też robiłam w selgrosie, gdzie niby powinno być taniej .

Do góry