reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

magdalenka ale masz prowadzone sledztwo w sprawie wytropienia upatrzonych bucikow dla malgosi:)

mialam wam dac znac jak termometr,ale jeszcze stoi zapakowany,dzis sie tym zajme bo wczoraj bylam pozno w domku.Zachcialo sie babie fryzjera...

reklama
a ja sprawdziłam Kuby buty i one jednak są w rozmiarze 24, a myślałam że 25 więc Gosia ma większą nóżkę ;p bo Kuba ma z 1cm luzu jeszcze w rozm 24 :)

magdalenka oby się znalazły te buciki gdzieś :)

Magdalenka - oj az taka pomyslowa to nie jestem, sama bym na to nie wpadla, poprostu przypomnialo mi sie jak kiedys szukalam rozm kozaków dla siebie to babka wlasnie mi sprawdzala w którym sklepie sa, wtedy tam zadzwonila i mi odlozyli zanim dojade.

Moze poprostu ustal sobie nr tel do ccc któregokolwiek w swoim miescie, zadzwon to Ci powiedza gdzie sa najblizej. Jak cos to to jest kod do tych bucików (szukaja tylko po kodach) 3 573630 000247 NelliBlu. Mam nadzieje ze gdzies sie w koncu znajda bo my to kupowalismy je z 1,5 miesiaca temu:-)

Ale akcja rzeczywiście:-D ale śliczne te buciki, ja też mogę pooatrzyć dziś bedę kolo to wstąpię i zobaczę czy są i ci napiszę ewentualnie poproszę że odłożyli... ale Gosia na pewno ma aż tak duża nóżke, 25 to strasznie długa, to chyba taki średni rozmiar dla 3-latki. A ja myślałam że Maj ma sporą, teraz nosi 22 a na zimę 23 mamy i myślę że przechodzi spokojnie do końca zimy.

Gosiu moja Gosia (hehe znowu się wszystkim popląta) nosi teraz 24 więc na zime (jak każda zresztą) chcę buty o 1 rozm większy.

Eve mi napisała że nie dostała tych butków:-:)-(

Wiem, ze wiele z Was kupiło fotel dla malucha, ja nabyłam jakiś miesiąc temu i muszę Wam powiedzieć, ze jestem zachwycona, a raczej moja córka, bardzo często z niego korzysta, widać, ze jest Jej wygodnie, łatwo się siada, generalnie jeśli któraś z Was się jeszcze zastanawia czy kupić czy nie, to ja polecam :)

reklama
O!!! fajne :) i mówisz, że wygodne???

tak, bardzo wygodne, ze to jeden z najlepszych zakupów jaki dokonałam :) zapłaciłam 40 zł + wysyłka za używany :)
Moja córka jest nim zachwycona :)akurat odpowiedni rozmiar do siadania Mała przyjmuje na nim różne pozycje :) nawet siada bokiem a nogę zarzuca na podłokietnik :):) i wygląda jak niezła mała kokietka w dość sexi pozycji :) ubaw mamy po pachy :)

Do góry