reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Iwona, Kitki tylko nie kupicie dwóch par ;p

Ivaz my mamy drzewko podobne do tego domku też taka zjeżdżalnia jest i jeszcze jakieś pierdoły, ale Kuba nie wykazuje zainteresowania, choć u mojej chrześnicy to potrafił na bardzo długo zająć się bardzo podobną rzeczą ;] widać cudze lepsze ;p

Kitki a masz jakiś kontakt do nich? może zapytaj, ja czekam już ponad tydzień na kurtkę i dziś babka mi pisze, że kurtka już dawno wysłana, dała mi numer przesyłki i rzeczywiście podobno awizo dostałam, tylko ciekawe gdzie ono jest jak codziennie po dwa razy sprawdzam skrzynkę :/ już drugi raz nie dostałam awizo tak samo było z Kuby butami, a że obie rzeczy nie tanie to się denerwowałam, bo róźnie to bywa z zakupami przez internet ;]

magdalenka to Gosia ma chyba taką nóżkę jak Kuba, bo jemu też kupiłam na zimę 25 :)

Faktycznie dużą nóżkę ma Gosia. Ja kupiłam na początku lata (na wyjazd do Chorwacji) sandałki z Chicco rozm. 20 i byłam przekonana, że Adusia pochodzi w nich w lato i pójdą w odstawkę. tymczasem ten but rośnie razem z nogą i teraz nosi je po domu, zamiast kapci. Mają bardzo fają podeszwę i są skórzane, naprawdę są świetne. Jak znajdę takie w sklepie to wezmę, nawet jak nie będą w promocji (kupiłam za 99 zł). Co do kozaków to ja mam geoxy rozm 22 i ecco rozm 23, no i takie z ccc własnie nelly coś tam ale z pomponikami (te co Kitki się podobały). Ale one to raczej tak na teraz, albo na suchą pogodę. Mogę je w zimie też ubrać Adzie na grubą skarpetę, bo jest spory zapas (rozm 22). Także na lato sandałki będę chyba 23 kupować.

Agniesia dwóch par na pewno nie kupią bo właśnie do mnie Iwona dzwoniła, że nie dostała tych butków.
No szkoda.
Także Kitki jakbyś je jutro widziała w rozmiarze 25 to bierz od razu !! ;-):-):-)
Wyślę Ci na pw jeszcze mój nr tel. na wrazie co. Zaraz napisze smska koleżance z Lublina czy może i ona by się nie pofatygowała spr dla Gosi tych butków ;-)

Magdalenka byłam jeszcze w tym drugim ccc ( mimo że z tamtego sprzedawczyni dzwoniła sie dowiedzieć) bo chcialam sama sprawdzić i faktycznie tam też ich nie ma.

Magdalenka - pisalam juz na priv ale napisze jeszcze tu - nie bylam dzis bo mnie robotnicy sciagneli od razu po pracy na budowe ale jutro jade na zakupy wiec sprawdze napewno - Twój nr zapisalam, jak cos to bede dzwonic

Iwonka a ty w których bylas? To tam juz sobie daruje - bo ja planuje Auchan i na ku slońcu, moze o stara cegielnie tez zahacze bo w CH tURZYN to chyba ccc nie ma - jak akcja to akcja ;-)

Magdalenka powiem Ci ze lipa z tymi butami niestety - ustalilam w necie nr tel do sklepu ccc zadzwonilam i spytalam o te butki, mam jeszcze w domu oryginalny karton wiec podalam jej kod kreskowy a eskpedientka wtedy moze sprawdzic gdzie jest dostepny szukany rozmiar - ja tez tak juz kiedys robilam jak szuka;lam kozaków dla siebie to mi w sklepie wlasnie po kodzie z kartonu sprawdzali, no i teraz mi sie przypomnialo i dlatego zadzwonilam. I niestety ten rozmiar jest dostepny w woj zachodniopomorskim (bo tylko dane woj moga sprawdzic) tylko w KOLOBRZEGU I KOSZALINIE. Zapytalam czy moga sciagnac jesli im zaplace wczesniej za te butki to babka powiedziala ze nie, chyba ze maja tam wiecej niz jedna pare czyli madmiar to wtedy rozsylaja gdzie sa braki. Mówila ze mam zadzwonic i spytac po niedzieli. Generalnie nowej dostawy calej rozmiarówki nie beda mieli bo podobno w magazynach nie maja juz.

Moze wiec sa jakies dziewczynki z Kołobrzegu lub Koszalina? Moze One moglyby pomoc

Jutro momo wszystko zajrze do tych sklepów ale skoro tak powiedziala to raczej szans nie ma bo stan maja zawsze z bieżacego dnia

NO to sie rozpisalam:sorry::sorry:

Kitki ja byłam w realu i w carrefourze na słonecznym ale widzę że i tak nie ma sensu szukać w innych.Te buty w ccc mają 2 firmy , gufo i nelly ....., jedne i drugie sa takie same tylko różnią się napisem.Jedna z tych firm chyba gufo ma te buty tylko do rozmiaru 24 , większych nie robili, tak mi powiedzieli w sklepie.

reklama
Dziewczyny bardzo wam dziękuję.

Kitki ależ ty jesteś zorganizowana i pomysłowo. Mi by nigdy nie przyszło do głowy żeby dzwonić do sklepu i pytać o buty na skalę całego województwa. Ale bardzo dziękuję.

No właśnie, - ustaliłyśmy z Iwoną przez telefon - że te buty są sprzedawane pod dwoma markami - GUFO i NELI BLU, różnią się tylko tym napisem na buciku i kolorem pudełko, z tym, że z neli blu numeracja jest do 25 ( na pewno bo u nas w sklepie przymierzałam Gosi but taki różowy z neli blu 25 rozmiar a wcześniej widziałam brązowy taki but ale to był koniec miesiąca i już mi zabrakło kasy na buty i czekałam do wypłaty :zawstydzona/y::zawstydzona/y:) a z gufo numeracja jest tylko do 24. Trochę dziwne. Aaa no i na stronie CCC jet podane że brązowe NELI BLU są do numeracji 25.

Iśku gdybyś mogła zobaczyć te butki to była bym bardzo wdzięczna. A gdyby udało ci się je kupić to bym cię juz w ogóle ozłociła chyba.

Eve również dziękuję za chęci, dziewczyny wyślę wam na PW mój nr telefonu, tak na w razie "W", bo pisałam do kelożanki i ma mi tych butków też w Lublinie szukać więc żeby si.ę nagle nie okazało że będę miała 3 pary :-D:-D bo 1 naprawdę w zupełności mi wystarczy. ;-)

Do góry