reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

hehe-jak akcja to akcja ;) ja bedę w ccc jutro wiec sprawdze i dam cynk co i jak
carolin - piekny fotel ja tez wlasnie dzis zamierzałam zamowić :)

reklama
Ostatnia edycja:
Całkiem fajna aukcja *ANTYLOPA-ECCO-GUFO*R.23 Trzy pary w jednej cenie (1308914320) - Aukcje internetowe Allegro ale buty trzeba by było odświeżyć.

A to dla mamuś, które uważają, że ciuszki dla chłopców są brzydsze 56-62-68 *SŁODKI SYNUŚ* ANGLIA ZIMA/WIOSNA 0-6m (1290289789) - Aukcje internetowe Allegro
Ja od tej laski miałam 2 paki, wprawdzie nie tanie, ale z wszystkich (chyba 5 wylicytowałam) to ona miała najlepsze ubranka.

buciki fajne i dobre jakościowo, ale dla mnie odpada, bo używane. ja wychodzę z założenia, że moje dziecko może mieć wszystko używane oprócz butów i fotelika samochodowego (no chyba, że fotelik z pewnego źródła).

a ciuszki dla małego faceta śliczne, pamiętam jak już kiedyś wstawiałaś link do aukcji które wygrałaś dla Ady i też ciuszki były tam śliczne.

Eve ubranka śliczne, niestety nie nasz rozmiar ;p ale wrzucę ją sobie do ulubionych może będzie miała coś większego ;] chociaż ja trochę uprzedzona do używanych ubrań bo jeszcze nie udało mi się kupić niczego z czego byłabym w 100% zadowolona, no chyba że czapka futrzana taka co ostatnio pokazywałam, naprawdę świetna, ale podobno tylko raz założona, może dlatego tak dobrze wygląda

Aukcje tej sprzedającej mogę polecić z czystym sumieniem. Zazwyczaj kończą się drogo, ale ubranka są bardzo dobre. Mam wrażenie, że jej nie zależy tylko na sprzedaży, ale na tym by sprzedać i by do niej wrócić. Jest wiele tych paczek na allegro, ale od niej to mogłabym w ciemno brać. Jedyne do czego można się przyczepić to koszt wysyłki. Ale może dolicza opakowanie, bo ona każdy ciuszek ma zapakowany w taki worek z klejem (nie wiem jak to określić, ale wygląda jak by było ze sklepu). Ja co jakiś czas sprawdzam, bo ma też aukcje z większymi rozmiarami.

Iśku koleżanka z Lublina dopiero dziś pojedzie do sklepu i spr.
Za to rozmawiałam wczoraj z siostrą i ma mi spr w Warszawie. I tak po uczelni jedzie dziś do Arkadii do zapyta babki czy w ogóle w którymś sklepie w Wawie mają te butki. Powiedziała że jeśli będą to na pewno mi kupi. Warszawa to duże miasto więc mam nadzieje że jednak będą :-):-):-)

magda ja wczoraj byłam w CH na targówku i tych butków nie było, dzisiaj bedę w arkadii ale własnie czytam ze bedzie tam tez twoja siostra gdyby jej coś wypadło i tam nie zajachała ja sprawdzę, prześlij tylko swój nr telefonu.

reklama
Żania ma pojechać prosto po uczelni (kończy o 17 zajęcia), napisałam jej ten kod butów to będzie jej łatwiej szukać. Mam nadzieję, że znajdzie. :-)

Do góry