reklama
magda19lenka
MTM
Eh, no różowe były i u mnie, ale różówe buty na zimę to Gosia już ma.
Midnight wielkie dzięki.
Midnight wielkie dzięki.
Całkiem fajna aukcja *ANTYLOPA-ECCO-GUFO*R.23 Trzy pary w jednej cenie (1308914320) - Aukcje internetowe Allegro ale buty trzeba by było odświeżyć.
A to dla mamuś, które uważają, że ciuszki dla chłopców są brzydsze http://allegro.pl/56-62-68-slodki-synus-anglia-zima-wiosna-0-6m-i1290289789.html
Ja od tej laski miałam 2 paki, wprawdzie nie tanie, ale z wszystkich (chyba 5 wylicytowałam) to ona miała najlepsze ubranka.
A to dla mamuś, które uważają, że ciuszki dla chłopców są brzydsze http://allegro.pl/56-62-68-slodki-synus-anglia-zima-wiosna-0-6m-i1290289789.html
Ja od tej laski miałam 2 paki, wprawdzie nie tanie, ale z wszystkich (chyba 5 wylicytowałam) to ona miała najlepsze ubranka.
Ostatnia edycja:
Całkiem fajna aukcja *ANTYLOPA-ECCO-GUFO*R.23 Trzy pary w jednej cenie (1308914320) - Aukcje internetowe Allegro ale buty trzeba by było odświeżyć.
A to dla mamuś, które uważają, że ciuszki dla chłopców są brzydsze 56-62-68 *SŁODKI SYNUŚ* ANGLIA ZIMA/WIOSNA 0-6m (1290289789) - Aukcje internetowe Allegro
buciki fajne i dobre jakościowo, ale dla mnie odpada, bo używane. ja wychodzę z założenia, że moje dziecko może mieć wszystko używane oprócz butów i fotelika samochodowego (no chyba, że fotelik z pewnego źródła).
a ciuszki dla małego faceta śliczne, pamiętam jak już kiedyś wstawiałaś link do aukcji które wygrałaś dla Ady i też ciuszki były tam śliczne.
Eve ubranka śliczne, niestety nie nasz rozmiar ;p ale wrzucę ją sobie do ulubionych może będzie miała coś większego ;] chociaż ja trochę uprzedzona do używanych ubrań bo jeszcze nie udało mi się kupić niczego z czego byłabym w 100% zadowolona, no chyba że czapka futrzana taka co ostatnio pokazywałam, naprawdę świetna, ale podobno tylko raz założona, może dlatego tak dobrze wygląda
Aukcje tej sprzedającej mogę polecić z czystym sumieniem. Zazwyczaj kończą się drogo, ale ubranka są bardzo dobre. Mam wrażenie, że jej nie zależy tylko na sprzedaży, ale na tym by sprzedać i by do niej wrócić. Jest wiele tych paczek na allegro, ale od niej to mogłabym w ciemno brać. Jedyne do czego można się przyczepić to koszt wysyłki. Ale może dolicza opakowanie, bo ona każdy ciuszek ma zapakowany w taki worek z klejem (nie wiem jak to określić, ale wygląda jak by było ze sklepu). Ja co jakiś czas sprawdzam, bo ma też aukcje z większymi rozmiarami.
magda19lenka
MTM
Iśku koleżanka z Lublina dopiero dziś pojedzie do sklepu i spr.
Za to rozmawiałam wczoraj z siostrą i ma mi spr w Warszawie. I tak po uczelni jedzie dziś do Arkadii do zapyta babki czy w ogóle w którymś sklepie w Wawie mają te butki. Powiedziała że jeśli będą to na pewno mi kupi. Warszawa to duże miasto więc mam nadzieje że jednak będą :-):-):-)
Za to rozmawiałam wczoraj z siostrą i ma mi spr w Warszawie. I tak po uczelni jedzie dziś do Arkadii do zapyta babki czy w ogóle w którymś sklepie w Wawie mają te butki. Powiedziała że jeśli będą to na pewno mi kupi. Warszawa to duże miasto więc mam nadzieje że jednak będą :-):-):-)
I
ivaz
Gość
magda ja wczoraj byłam w CH na targówku i tych butków nie było, dzisiaj bedę w arkadii ale własnie czytam ze bedzie tam tez twoja siostra gdyby jej coś wypadło i tam nie zajachała ja sprawdzę, prześlij tylko swój nr telefonu.
reklama
magda19lenka
MTM
Żania ma pojechać prosto po uczelni (kończy o 17 zajęcia), napisałam jej ten kod butów to będzie jej łatwiej szukać. Mam nadzieję, że znajdzie. :-)