reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ivaz ja na studniówkę butów to szukałam pół roku wcześniej, bo nigdzie nie było 35 w takim kolorze jak potrzebowałam, teraz mam 36 to już łatwiej dostać, ale skórzane buty się rozchodzą i robią się za duże :(

magdalenka śliczne buciki :) oby rozmiar się znalazł

reklama
Ni o byłam dziś w ccc, i babka mi powiedziała, że ona nie wie:
-nie wie kiedy będzie dostawa
- nie wie czy w ogóle będzie
-nie wie czy przywiozą akurat ten but
- i ten numer
no ogółem ona nic nie wie, mogę co i raz przychodzić i zobaczyć.

Jedyne co ta pani wiedziała, to to, że jeśli będę miała buty kupione w innym mieście a będę chciała je reklamować to mogę u nich w sklepie.

Z numeru 25 były takie tylko różowe, a ja różowych nie chcę. Nie dość ze mi się nie podobają to jeszcze mam inne różowe (emu z nexta) dostałam je używane wiec będą jako 2 para na zmianę

ivaz my mamy ten domek pożyczony od mojej siostry i jak Marysia nie przepada za normalnymi zabawkami to tym się bawi i bardzo go lubi,tylko nie wiem gdzie ma te teletubisie więc wrzuca tam wszystko co się zmieści.Wcisneła tam już kilka razy nawet swoją rękę i nie umiała wyjąć tylko ryczała.Ogólnie fajna zabawka .
Magdalenka pojadę później do 2 sklepów i zobaczę ci te buty,tylko nie wiem o której bo mam dzisiaj zebranie w szkole rady rodziców( ja zawsze nadgorliwa)ale na pewno pojadę.

Iwona mi aż tak to się nie spieszy. W razie gdyby jutro miało nas zasypac śniegiem to mam dla Gosi buciki.;-);-);-)
Ale gdybyś w sklepie znalazła ten rozmiar 25 to bierz od razu bez zastanowienia :tak::tak: Te buciki mają napis albo Nelli Blu, albo Gufo. Dziś właśnie się przyjrzałam, że niektóre bucki mają takie a niektóre taki napis (no i przy tym inny kolor pudełek).

A powiedzcie mi, jak myślicie, do jakiego numeru Gosi może urosnąc nóżka na lato. Bo teraz w sklepie mają po 20 zł sandałki letnie takie w których Gosia chodziła w to lato. Podobają mi się one baaardzo (proste zwykłe żółte sandałki bez ozdobek, udziwnień - skórzane do tego). I tak bym jej chciała kupić na wyrost na przyszłe lato. Tylko nie wiem czy jak wezmę rozm. 26 to trafię. Teraz Gosia ma 24, na zimę będzie miała 25 buciki.
Może jej już nóżka nie będzie tak szybko rosła ..... Bo w lutym kupiłam jej kapcie z rozm 20, a na lato już sandałki 23 .... strasznie szybko jej nóżka teraz rosła i zastanawiam się, że może w końcu nie będzie aż tak szybko rosło ....... Czy ten 26 nie okazał by się za mały na lato przyszłe??

Magdalenka ciężko stwierdzić czy będą dobre.Marysi noga rośnie tak skokowo, jakiś czas rosla wolno a później nagle bardzo szybko i wszystkie buty kupione w czerwcu na koniec sierpnia były sporo za małe.

Magda to chyba zalezy od dziecka, moja Zosia śmiga po domu w sandałach z lata rozm 21 i sa dla niej akurat, latem były ciut przyduże. Kupiłam jej ostatnio w outlecie świetne mokasyny rozm 23 teraz sa dla niej sporo za duże myslę ze do wiosny będą akurat, ale ona ma małą nózkę i jak na razie wolno jej rośnie i jakoś bardziej mysle ze te mokasyny beda na jesień dobre a nie na wiosnę, Ale jak sama piszesz Małgorzacie nóżka rosnie dosyc szybko wiec lepiej wziąć większe.

Magdalenko my mamy identyczne buciki dla Nadii, tylko ze rozmiar 24, mierzylas ten 25 Gosi? bo one sa naprawde duze. Jak Iwonka dzis nie znajdzie to ja jutro bede chyba w Auchan, tam tez jest ccc wiec moge zerknąć

Wiecie co ,kupilam ten kombinezon w zeszła srode i do tej pory nie dotarł, nikt nawet sie ze mna nie kontaktowal w ej sprawie:-( Co prawda na stronie tchibo pisalo ze moze sie tak zdarzyc ze mimo zlozenia zamowienia okaze sie ze towar wyprzedany to wtedy powiadomia, no ale chyba w ciagu tyg by mnie juz powiadomili jakby cos bylo nie tak:baffled: Kurde jak sie okaze ze na darmo czekam i nic nie wyjdzie to odpuszczam juz ten kombinezon, mam powoli dosc, nerwów przy tym zjadam co nie miara:-(

Ostatnia edycja:
kITKI TAK MIERZYŁAM DZIŚ TAKIE TYLKO RÓŻOWE. i MIERZYŁAM JEJ DZIŚ NÓŻKĘ W CCC - TAM MAJĄ TAKI MIERNIK DLA DZIECI DO NÓŻKI I ONA JAK NIC MA ROZMIAR NOGI 24, WIĘC ZIMOWE CHCĘ CIUT WIĘKSZE, ŻEBY DO MARCA STARCZYŁY.
GOSIA MA DUŻĄ NÓŻKĘ, NIE WIEM PO KIM, JA MAM 38 WIĘC RACZEJ TAKI "TYPOWY" ROZMIAR JAK DLA KOBIETY, TOMEK MA "TYLKO" 42 WIĘC JAK NA FACETA TO MA MAŁĄ STOPĘ, GOSIA CHYBA WDAŁA SIĘ W RODZINĘ MOJEJ MAMY, TAM KOBIETY MAJĄ DUŻĄ STOPĘ (MOJA MAMA MA 40)

oj sorry za caps lock dopiero zauważyłam, że był włączony;-)

Kitki jak byś mogła spr czy będzie rozm. 25 to bym ci była baaardzo wdzięczna

reklama
No ja tez mierzylam Nadii nozke na tej miarce i ma równo 23 wiec dlatego wzielismy 24. To rzeczywiscie Gosia duza stópkę ma:-) Nadia to ma po nas bo ja to mam 39 a paweł 44

ok sprawdze a jak beda to brac od razu? są niedrogie, niecale 50zł jakos tak - mi rozowe tez sie nie podobaly:-)

Do góry