reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

w tamtym roku jeździłam innym wózkiem i śpiwór z tamtego nie pasuje to żadnego z moich aktualnych wózków ani do joggera ani do urbana :/ więc muszę kupić nowy, tyle że oba wózki mam 3 kołowe, a śpiwory są dołem prostokątne mam nadzieję, że nie będzie spadał albo się przekręcał, zobaczymy

reklama
Ja się nad śpiworem nie zastanawiałam jak coś to mam z zeszłego roku,chociaz coś czuję że spacerki raczej bez wózkowe zimą będą
A ja wczoraj miałam udane łowy,zwłaszcza w H&M kupiłam małej bezrękawnik,sukieneczkę i body z hello kitti,skarpetki kolorowe 6 par,2 bluzeczki do tego zabawkowy telefon komórkowy,bajeczkę jej ulubioną na dvd :-)

a ja bidulka mam tak zawalony tydzień, że nawet na 5 minut do sklepu się nie wyrwę :( a chcę do H&M i do innych sklepów, kasa mi zalega ;p muszę coś kupić, no i o sobie muszę też pomyśleć ;]

a ja bidulka mam tak zawalony tydzień, że nawet na 5 minut do sklepu się nie wyrwę :( a chcę do H&M i do innych sklepów, kasa mi zalega ;p muszę coś kupić, no i o sobie muszę też pomyśleć ;]

podrzuć trochę bo ja cierpie osatnio na deficyt, rozszalalam sie na allegro :)

w H&M kupiłam małej bezrękawnik,sukieneczkę :-)

jaki bezrękawnik? ja poszukuję jakiegoś

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maniulka - super ta kamizelka, bardzo fajna :-)

wczoraj pawełkupil małej taki kombinezon: http://http://allegro.pl/kombinezon-zimowy-tchibo-dla-dziewczynki-roz98-104-i1248282475.html

cały czas chcielismy ten tchibo z fioletowymi spodniami ale ciagle aukcje uzywanych konczyly sie po 170zł mniej wiecej wiec paweł sie uparl ze nie da za uzywany wiecej niz za nowy i juz:dry: i staneło na tym ze mam isc i kupic cos w h&M. Wczoraj wieczorem mi oswiadczyl ze kupił Nadii nowy kombinezon i to tanio i taki jak chcialam. Wiec własnie weszłam zobaczyc co to za cudo bo jakos nie bardzo chcialo mi sie wierzyc. No tak taki jak chcialam tylko kolor inny:baffled: no ale jak widac dla pawla to zadna roznica:confused: chcac nie chcac Nadia bedzie biegac zima w czerwonym kombinezonie, jedyny plus ze choc nowy

Kurde napisalam posta, wyszedl jakis bład wiec napisalam drugi raz, teraz chce jeden skasowac i nie moge. Wrrr

Ostatnia edycja:
maniulka śliczny bezrękawnik ;)

Kitki ale ten czerwony też jest ładny i on chyba nie jest taki zwykły czerwony tylko jakiś malinowy czy coś ;p

Kitki ,nie wyświetla mi się ten kombinezon.
dziewczyny jeśli mogę coś doradzic w sprawie bezrękawników to powiem wam że ja zawsze wolę takie nie za grube,bo jak jest bardzo zimno to i tak ubieram kurtkę a jak jest tak srednio to wtedy w tym grubym jest za gorąco tym bardziej że najczęsciej i tak ubiera sie jakąś bluze pod spód.

coś nie tak u mnie z dodawaniem wiadomości,jest 2 razy to samo i nie mogę usunąć,ale to chyba nie tylko u mnie bo Kitki też ma 2 razy tego samego posta.
Dziewczyny ,wiecie może czy piżamki nexta sa dobre?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry