reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek TYLKO dla chwalipięt!!!

reklama
Tusia, gratuluje ;) jeszcze bardziej gratuluje zasniecia przy karuzeli...

Tez sie pochwale, a co - Adas zasypia bez suszarki [emoji4] co prawda tylko ze mna, bo M musi go nosic przy odpalonej suszarce, a ja tylko przytulam, rozmawiam i czekam az zasnie.

Poza tym bawil sie ze mna [emoji54] SIEDZIAL W MIEJSCU sluchal mnie, obserwowal co robie... I ksiazeczke ze mna czytal... [emoji54]

Chyba muszę sobie zainstalować tapatalka zainstalować, bo o ile wiem jak kot wygląda, to nie zawsze wiem jakie emocje mi chcecie przekazać;)

Gratki dla wszystkich dzieciaczków;)
Lilla żegnaj, ale Szymek wciąż czeka na towarzyszkę spacerów:D;)

Tusiaczku służę pomocą
ImageUploadedByTapatalk1425291241.842427.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1425291241.842427.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1425291241.842427.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 83
O jak czarno. U mnie biało zielono i bez kota. ;)

Tusia ech co ty temu Szymkowi robisz że on tak szybko chce sobie juz pójść?! :p

Zuza jest za powazna na takie bzdury jak raczkowanie ;)

Daria łap chwile na aparat!

reklama
Chwalimy się! Oliwia 8 miesiecy:)
Raczkuje, siada, podciaga się na kolana i zdarza jej się przy czymś (zazwyczaj przy mnie) wstać!
Dziś obczaila ze można uciekać na czworaka a słowa "złapie cie" powodują super hiper ekstra przyspieszenie i ucieczkę do miski z żarciem kota! :D
Zębów nadal brak :)

Do góry