nie z powietrza tylko w milosciJusta - a Ty nam kit wciskalas ze niby antytalent do gotowania jestes. A maz z powietrza kilogramy wzial???;-);-);-)
reklama
sospettosa
Fanka BB :)
haha, to wcale nie ciaza tylko wlasnie to malzenstwo tak tluczy;-) moj maz po slubie przytyl w rok 10 kilo...
Mój szanowny pan były mąż przytył będąc ze mną ok 30 kg.
Obecny mężczyzna ma już za sobą dodatkowe 16 kg .
Ja osobiście zamierzam być superlaską po porodzie. Tylko pewnie to mój włomiany zapał, bo znając życie ze dwa lata, w najlepszym razie rok, będę uwięziona w domu z dzieckiem
Mimo wszystko podziwiam kobiety które nie mogac wychowac bądz jak nie chcą rodzą dziecko i zostawiają , podpisują papiery , decydują sie na adopcje ze wskazaniem , a nie np. idą na skrobanke czy rodzą gdzies i wywalaja maluszka jak to niejednokrotnie miało miejsce:-( Za to dla tej pani mimo wszystko szacunek, bo dała maluszkowi szanse na lepsze życie. A taki maluszek szybko dobry dom znajdzie __________________
A ja nigdy nie zapomne opowieści kobiety od spraw rodzinnych pracującej w sądzie ( na przygotowaniach przedmalzenskich mialam z nia zajecia) o niezwykle wyrachowanym babsku.
Otóż, kobieta była po trzydziestce, robiła karierę, realizowała się w życiu, ale stwierdziła, że jeszcze przydałoby się odhaczyć na swojej liście dziecko. Znalazła sobie więc odpowiedniego faceta...takiego z dobrymi genami, zrobiła sobie z nim dziecko i "pech" chciał, że nie wszystko poszło po jej myśli. Otóż kobieta urodziła bliźniaki, a przecież zaplanowała tylko jedno dziecko. I co uczyniła? Otóż jedno z dzieci postanowiła oddać do domu dziecka co też uczyniła.
No masakra jakaś
Zartujesz sobie!! jak to??!! jak tak mozna??!! szczeka mi opadla jak to przeczytalam i nadal sie podniesc nie daA ja nigdy nie zapomne opowieści kobiety od spraw rodzinnych pracującej w sądzie ( na przygotowaniach przedmalzenskich mialam z nia zajecia) o niezwykle wyrachowanym babsku.
Otóż, kobieta była po trzydziestce, robiła karierę, realizowała się w życiu, ale stwierdziła, że jeszcze przydałoby się odhaczyć na swojej liście dziecko. Znalazła sobie więc odpowiedniego faceta...takiego z dobrymi genami, zrobiła sobie z nim dziecko i "pech" chciał, że nie wszystko poszło po jej myśli. Otóż kobieta urodziła bliźniaki, a przecież zaplanowała tylko jedno dziecko. I co uczyniła? Otóż jedno z dzieci postanowiła oddać do domu dziecka co też uczyniła.
No masakra jakaś
sospettosa
Fanka BB :)
no mi ta historia zapadla w pamięć. zwłaszcza, że to są informacje z pierwszej ręki, bo od kobiety, która zajmowała się sprawą tego drugiego dziecka. nie sądziłam, że ludzie mogą być aż tak wyrachowani.
Katik
...jestem mamą...
Straszne Sospettosa to co opisalas...
Ja kilka dni temu myslalam o tym jak kiedys poruszylysmy temat surogatek.
Wtedy bylysmy moze kolo polowki ciazy. Teraz , po prawie 9 miesiacach noszenia Krolewny pod sercem poprostu NIEPOJMUJE jak mozna po porodzie oddac tego Malucha. Jak mozna sie do niego nie przyzwyczaic, nie pokochac, i nie zzyc
Wtedy bylysmy moze kolo polowki ciazy. Teraz , po prawie 9 miesiacach noszenia Krolewny pod sercem poprostu NIEPOJMUJE jak mozna po porodzie oddac tego Malucha. Jak mozna sie do niego nie przyzwyczaic, nie pokochac, i nie zzyc
Straszne Sospettosa to co opisalas...
Ogladałam kiedyś priogram w TV w rosji surogatki sa legalne sa specjalne kliniki gdzie się idzie po to żeby wynająć brzuch potrafią zapłodnić komórkę jajową plemnikami ( małżeństwo np. ) i to wszczepić innej kobiecie która robi jako inkubator . Umowy sa tak skonstruowane że ta kobieta inkubator nawet jakby chciała dziecka nie zatrzyma . Sa kobiety które pracują w taki sposób i co jakiś czas rodza dziecko .
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Mój ostatnio też przytył choć od roku walczy z waga... chce zrzucić (ważył dobrze ponad 120 kg) zszdł do 119-120 i nizej się nie dało... ostatnio się załamał bo jedząc tyle co ostatnio przytyło mu się 4 kg... Z czego nie mam pojęcia... ale ponoć faceci jak ich kobieta w ciąży jest to też tyją...
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
A ja nigdy nie zapomne opowieści kobiety od spraw rodzinnych pracującej w sądzie ( na przygotowaniach przedmalzenskich mialam z nia zajecia) o niezwykle wyrachowanym babsku.
No masakra jakaś
o ja.................
ciekawe jak wybrała, które oddać?
może zrobiła losowanie