reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek PORODOWY :)

reklama
Dziewczyny - mam pytanie do Was ... co Wam się najbardziej sprawdzało w szpitalu ?? podpaski?? Lignina?? czy miałyście to kółko do siedzenia ?? przydaje się ??

dziewczyny ja mialam pierwszy porod na oksy (2 dni po 9 godzin) a drugi bez oksy (2 godziny) i powiem wam ze moge rodzić 100 razy bez oksy!!! Matka natura wie co robi i porod naturalny bez wspomagaczy jest naprawde do przezycia. A po oksy to przez pół roku mialam koszmary nocne i mega depresje poporodowa. A bez sensu sie zgodzilam na wywolywanie bo było 11 dni po terminie.
Takze kochane tylko porod naturany i nic się nie bac!!!!
Powodzenia październikówecznki!!!
podwójna czerwcowa mama

Ja mam kolezanke i to nie jedna ktore rodzily po oksy i bardzo szybko i znosnie to przeszly A inne kolezanki porod naturalny wspominaja jak najwiekszy koszmar To mi sie wydaje zalezy od organizmu i wogole kazdy porod oksy czy nie jest inny wiec nie ma regoly :-)

Dziewczyny - mam pytanie do Was ... co Wam się najbardziej sprawdzało w szpitalu ?? podpaski?? Lignina?? czy miałyście to kółko do siedzenia ?? przydaje się ??

Aniu jeśli będziesz miała nacinane krocze, to kółko jest pomocne.
Ja używałam podkładów poporodowych i poszły w bardzo dużych ilościach.

ja sie pytalam u mnie w szpitalu i powiedzieli zeby wlasnie kupic sobie te pieluszki Bella(te wklady) bo oni maja przydzial tylko 1 paczke na osobe.
a kolka ja nie mam....jnie wiem czy kupic czy nie...chyba juz nie zdaze:/

Ja używałam w szpitalu kółka i troszkę pomogło.
Za to w domku raz użyłam - i zaprzestałam.
Może szkoda, bo by mi szwy nie pękły ... ech sama nie wiem już czy to przy siadaniu czy przy wstawaniu się rozeszły.

reklama
Magdziunia a Ty dziecko komus sprzedalas czy jak?:))))zartuje oczywiscie.ciesze sie ze do nas tak szybko wrocilas:)
jej jak sobie wybobraze rozchodzace sie szwy to mnie trzesie...:/to musialo bolec...:/

Do góry