reklama
dziewczyny ja mialam pierwszy porod na oksy (2 dni po 9 godzin) a drugi bez oksy (2 godziny) i powiem wam ze moge rodzić 100 razy bez oksy!!! Matka natura wie co robi i porod naturalny bez wspomagaczy jest naprawde do przezycia. A po oksy to przez pół roku mialam koszmary nocne i mega depresje poporodowa. A bez sensu sie zgodzilam na wywolywanie bo było 11 dni po terminie.
Takze kochane tylko porod naturany i nic się nie bac!!!!
Powodzenia październikówecznki!!!
podwójna czerwcowa mama
Takze kochane tylko porod naturany i nic się nie bac!!!!
Powodzenia październikówecznki!!!
podwójna czerwcowa mama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja mam kolezanke i to nie jedna ktore rodzily po oksy i bardzo szybko i znosnie to przeszly A inne kolezanki porod naturalny wspominaja jak najwiekszy koszmar To mi sie wydaje zalezy od organizmu i wogole kazdy porod oksy czy nie jest inny wiec nie ma regoly :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dziewczyny - mam pytanie do Was ... co Wam się najbardziej sprawdzało w szpitalu ?? podpaski?? Lignina?? czy miałyście to kółko do siedzenia ?? przydaje się ??
Aniu jeśli będziesz miała nacinane krocze, to kółko jest pomocne.
Ja używałam podkładów poporodowych i poszły w bardzo dużych ilościach.
calineczka1985
Aktywna w BB
Dziewczyny - mam pytanie do Was ... co Wam się najbardziej sprawdzało w szpitalu ?? podpaski?? Lignina?? czy miałyście to kółko do siedzenia ?? przydaje się ??
Aniu u nas lignina byla w szpitalu, a ja stosowalam jednorazowe pieluszki dla niemowlat Bella. Kolko jak najbardziej bo siedziec to sie nie da. pozdrowionka
blond_20
Czarownica
ja sie pytalam u mnie w szpitalu i powiedzieli zeby wlasnie kupic sobie te pieluszki Bella(te wklady) bo oni maja przydzial tylko 1 paczke na osobe.
a kolka ja nie mam....jnie wiem czy kupic czy nie...chyba juz nie zdaze:/
a kolka ja nie mam....jnie wiem czy kupic czy nie...chyba juz nie zdaze:/
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ASIU ja tez nie mam kolka i nie kupuje Jakos sie przemecze a kasy tez nie mam wiec nie mam wyboru i nie kupuje :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja używałam w szpitalu kółka i troszkę pomogło.
Za to w domku raz użyłam - i zaprzestałam.
Może szkoda, bo by mi szwy nie pękły ... ech sama nie wiem już czy to przy siadaniu czy przy wstawaniu się rozeszły.
Za to w domku raz użyłam - i zaprzestałam.
Może szkoda, bo by mi szwy nie pękły ... ech sama nie wiem już czy to przy siadaniu czy przy wstawaniu się rozeszły.
reklama
blond_20
Czarownica
Magdziunia a Ty dziecko komus sprzedalas czy jak?)))zartuje oczywiscie.ciesze sie ze do nas tak szybko wrocilas
jej jak sobie wybobraze rozchodzace sie szwy to mnie trzesie...:/to musialo bolec...:/
jej jak sobie wybobraze rozchodzace sie szwy to mnie trzesie...:/to musialo bolec...:/