reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Dziewczyny, wiem, że dylemat wyda sie Wam hmmm... idiotyczny, ale czy "wypada" zamiast torby wziąść walizkę???
wanilia79
Entuzjast(k)a
ostatnio jak byłam w szpitalu wzięłam walizkę taką na kółkach, co prawda nie jest duża (zmieściłam w niej raptem szlafrok, dwie piżamy, kapcie i kosmetyki i była prawie pełna)i chyba się trochę głupio czułam, bo u nikogo takiej nie widziałam, ale może to nie ma znaczenia. Przynajmniej rzeczy nie były zduźdane.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja mam taką torbę dużą, ale Gosiu myślę, że nie będzie problemu.
Ja biore walizke.Lepiej ciuchy sa poukladane i wygodniejsza jak dla mnie!!!:-)Dziewczyny, wiem, że dylemat wyda sie Wam hmmm... idiotyczny, ale czy "wypada" zamiast torby wziąść walizkę???
blond_20
Czarownica
ja czytalam na stronie jakiegos szpitala (chyba Inflanckiej) ze lepiej zeby byly torby a nie walizki bo torba jest bardziej plastyczna i da sie wepchnac gdzies a walizka sztywna, i mamy nie zapominac ale same nie jestesmy a miejsce jest wazne....ludzie to maja problemy...wydaje mi sie ze walizka zmiescie sie tez pod lozko tak samo jak torba
reklama
wanilia79
Entuzjast(k)a
Ja tą walizkę trzymałam pod łóżkiem. A co za róznica torba czy walizka, nie rozumiem po co stwarzać problem jak go nie ma. Racja Blondi.ja czytalam na stronie jakiegos szpitala (chyba Inflanckiej) ze lepiej zeby byly torby a nie walizki bo torba jest bardziej plastyczna i da sie wepchnac gdzies a walizka sztywna, i mamy nie zapominac ale same nie jestesmy a miejsce jest wazne....ludzie to maja problemy...wydaje mi sie ze walizka zmiescie sie tez pod lozko tak samo jak torba