reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek PORODOWY :)

reklama
No a ja od środy do szkoły rodzenia :) Zobaczymy co z tego będzie. Ale miło się zdziwiłam bo okazało się że jest ona bezpłatna :)

Kolejny kroczek w kierunku porodu :)

A jutro zaczynam 33 tydzień.

Marma widzę że jesteś z Wrocławia. Ja też. To dobrze że szkołe masz darmową bo ja w tamtym tyg skończyłam zajęcia w sr ale były one płatne 275 zł:wściekła/y:.

No a ja od środy do szkoły rodzenia :) Zobaczymy co z tego będzie. Ale miło się zdziwiłam bo okazało się że jest ona bezpłatna :)

Kolejny kroczek w kierunku porodu :)

A jutro zaczynam 33 tydzień.
Marma życzę miłych wrażeń na SR. Ja miło wspaominam spotkania te na naszej, i fajnie że nic nie płacicie, to nawet jak wcześniej się "rozpakujesz" to nie będzie szkoda że przepadną zajęcia....

Ale piękne zdjęcia Czarna, ja żałuję że nie pomyślalam o takich zdjęciach wtedy, gdy rodzilam , ale tym razem na pewno zrobimy
6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

NADIA-879.gif

Jezu dziewczyny jeszcze raz dziekuje. Teraz tez zamierzam wsio dokumentowac:tak::tak::tak: Śmiałam się do M ze z Niki porodu nie mam nic, z Laluni porodu zdjatka, wiec moze czas na filmik???? ale raczej sie nieodwaze:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
My specjalnie jak tylko się dowiedzieliśmy że jestem w ciąży kupiliśmy aparat :) Chyba niema piękniejszych zdjęć :)

Do góry